Реклама / Ads
10| 7699 |19.05.2021 НОВИНИ

Илиян Василев: Селски хитреци са Хекимян и сутрешния блок на БТВ

.
Илиян Василев Източник: БГНЕС
Селски хитреци са Хекимян и БТВ сутрешен блок. Като се издънят и легнат партер на статуквото, след мисирското интервю с Рашков, веднага бързат да поканят някой от десните и протестърите, за да ”балансират” уклона си. Виждате колко са хрисими във въпросите си днес.
 

Огромен проблем и на Христо, и на другите от ДБ и ИСМВ е, че пропускат темата за 112-то място, когато са в студио. Христо Иванов тръгна добре като в БНТ призова за оставка на Кошлуков. И от тогава млъкнаха. Така ако служебното правителство бойкотира казионните медии, появата на десни и протестъри обезмисля битката за свободните медии.

 

Истината, за която скоро ще пиша, е нелицеприятна. Правителството на Борисов, заедно с Пеевски, де факто контролират БНТ, БТВ и Нова ТВ, чрез контрола върху приходите от реклами /основно от хазарт и бързи кредити, по договори сключени под надзора на хората на Пеевски и Борисов и които са валидни и сега/, европрограми и преки субсидии /пак по договори, които са сключени пак под надзора на Борисов и Пеевски/.

 

Не, господа и дами от ДБ, с това поведение на снизхождение и пропускане на темата за медиите, за ролята на журналистите, вие де факто подкрепяте статуквото. Сори, ама сме във война, а вие като че ли още го давате по инерция. Не е проблемът толкова че се явявате в студиата на казионните медии, а че не ги притискате по тези критични теми.

 

Защото контролът върху медии е критично важен за Статуквото и ако искате промяна и реформи трябва да се започне от медиите.

 

Проявете малко характер, светът няма да свърши ако откажете участие или ако започнете с критика към медията, която ви е поканила за "приноса" и за 112-то място, за сервилността на журналистите които са ви поканили.

 

Facebook, Илиян Василев




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 7055 |18.05.2021 Илиян Василев: Поздравления за Бойко Рашков за начина, по който се държи . 26| 13811 |16.05.2021 Илиян Василев: Обединението на патериците на ГЕРБ издава отчаянието на Борисов . 23| 8366 |13.05.2021 Илиян Василев за Борисов: При първа възможност умрялата лисица отново ще търси реванш . 37| 8458 |09.05.2021 Илиян Василев: Промяната иде. Хватката на ГЕРБ отслабва

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads