Реклама / Ads
19| 7061 |02.11.2023 НОВИНИ

Илиян Василев: Сценаристите на Радев, Първанов и Борисов бяха подготвили нужния на Григорова скандал. Терзиев не се хвана

.
Илиян Василев Източник: БГНЕС
"Първо, Дарик Радио покани двамата на дебат и Терзиев прие. Григорова се разсея, вероятно защото отказаха да и дадат гаранция, че няма да питат за Путин, Русия и т.н.. Терзиев няма забранени теми. Тезата, че той бяга от дебат рухва още с този факт", пише Илиян Василев.
 

Илиян Василев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. 

 

По повод на "проваления" дебат между Терзиев и Григорова.


Първо, Дарик Радио покани двамата на дебат и Терзиев прие. Григорова се разсея, вероятно защото отказаха да и дадат гаранция, че няма да питат за Путин, Русия и т.н.. Терзиев няма забранени теми. Тезата, че той бяга от дебат рухва още с този факт.


Второ, тези, които имат памет помнят как спретнаха номер на Петър Стоянов - едни чудни хора от екип, който сега е около Борисов и Григорова, в студиото на БНТ - Петър Курумбашев и Любен Дилов - син. При тези дебати ролята на журналистите е критично важна, за това трябва да се сигурен техния професионализъм и неутралност. Не са само въпросите - както виждате за единия има забранени зони, за другия няма, а структурата на въпросите и разбира се - провокации, на които няма как да отговориш, защото са последния момент. Да се довериш на професионализма и неутрлаността на журналистите от БНТ на Кошлуков и БТВ на Хекимян е силно наивно.

 

Тъй като Терзиев води и има всички шансове да спечели, на Григорова и трябва скандал и съм сигурен, че сценаристите на Радев, Първанов и Борисов ѝ го бяха подготвили.

 

Е, Терзиев не се хвана на тази клопка.


Вие можете да вярвате на БТВ и БНТ, особено с патетичното уверение, че била "обществена"!? Къмон, баш Кошлукова си е, а това е отделен жанр.


Правилно решение на щаба на Терзиев. Да речеш, че са нямали дебати, в които да участват. Имали са. Всичко е казано.


Ето сутринта Григорова си каза всичко и махна маската.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4801 |02.11.2023 "Да си затворя очите, да не приказвам много". Чака се прокурорско решение след побой над член на СИК във Видин . 10| 5242 |02.11.2023 България изгони руски журналист, Русия отговори - изведнъж много се загрижи за журналистиката . 6| 4556 |02.11.2023 Акад. Денков на среща с американския бизнес: България е вход към Европа . 7| 6769 |02.11.2023 Емилия Милчева: ДАНС експулсира отделни хора, но не забелязва руските шпионски мрежи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads