Реклама / Ads
0| 3883 |09.05.2022 НОВИНИ

Илон Мъск: Ако умра при мистериозни обстоятелства, беше ми приятно

.
Илон Мъск Източник: БГНЕС
Илън Мъск предизвика буря в социалните мрежи, като предположи, че може да умре „при мистериозни обстоятелства“. Макар че някои потребители на Twitter побързаха да заключат, че той може да се страхува от семейство Клинтън, изглежда, че главният изпълнителен директор е имал предвид потенциална заплаха от Русия, пише Fox News.
 

„Ако умра при мистериозни обстоятелства, беше ми приятно“, написа Мъск в Twitter - социалната мрежа, която придоби наскоро.

 

Майката на Мъск реагира на поста с думите: „Това не е смешно“, а той й отговори: „Съжалявам! Ще направя всичко възможно, за да остана жив“.

 

Коментатори предполагат, че Мъск може да се страхува от бившия президент Бил Клинтън и съпругата му, ексдържавния секретар Хилари Клинтън, като се позовават на конспиративната теория, че Клинтън са замесени в самоубийството на Джефри Епщайн.

 

Малко преди да напише загадъчния си туит обаче, главният изпълнителен директор на Tesla цитира съобщение от Дмитрий Рогозин, бивш заместник министър-председател на Русия. Той изпрати изявление до руските медии, в което осъжда сателитната компания Starlink на Мъск за това, че е дала възможност на „нацисткия батальон Азов“ да има достъп до интернет.

 

Припомняме, че в средата на март месец милиардерът предизвика на дуел руския президент Владимир Путин, „за да се сложи край на войната в Украйна“. След това лидерът на Чечения Рамзан Кадиров посъветва най-богатия човек в света да не се състезава с Путин. Кадиров извика американски бизнесмен в Чечения, за да се обучи и „напомпа“. Мъск обаче отказа и отвърна: „Ако го е страх да се бие, ще се съглася да използвам само лявата си ръка и дори не съм левичар“.

 

Припомняме също, че мистериозните смъртни случаи на топ бизнесмени в Русия зачестиха след 24 февруари, денят, в който Владимир Путин нареди на войската да нахлуе в Украйна. Мнозина от тях попаднаха под ударите на европейските санкции и изразиха недоволството си от действията на руския лидер.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3154 |05.05.2022 Проф. Кантарджиев: Засега в България няма случай на мистериозния хепатит . 0| 3076 |04.05.2022 Няма епидемичен взрив на мистериозния хепатит при деца, успокои проф. Христова . 0| 3103 |21.04.2022 Целта на Кремъл е бойците в “Азовстал” да умрат от глад . 0| 18742 |15.03.2022 Кадиров към Илон Мъск: Не те съветвам да се биеш с Путин - Гръмотевичната буря, различни категории сте

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads