Реклама / Ads
13| 5994 |26.01.2024 НОВИНИ

"Имаме си респект като предприемачи". Петков призна, че познавал Спас Русев от 10 г. - той никога не искал услуги от него

.
Източник: скрийншот
Десислава Атанасова не е "под червената линия" за конституционен съдия, смята съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.
 

Кандидатът на ГЕРБ Десислава Атанасова трябва да представлява техния избор, а от наша гледна точка не трябва да е под червената точка на приемливост. Защо казваме, че не е под червената линия - има някакво ниво на лицемерие, ако кажем, че въпреки че заедно сме направили управленската програма, конституцията и законите, тя е под червената линия. Това не е така, обясни Петков в "Лице в лице" и добави, че номинацията на ПП-ДБ Борислав Белазелков олицетворявал това, в което вярват.

 

Аз познавам Спас Русев от 10 години, когато бях предприемач. Той беше инвеститор в различни компании. От време на време имаме срещи, но не много често. Какво ми се случи в този ден - звънна ми Спас Русев и ми каза да се видим. Аз бях в парламента и казах "Супер, имам свободно време", разказа Петков.

 

Решили да се срещнат на централно място, за да е ясно, че нямат какво да крият.







Обади ми се, за да види какво се случва в България. Той сега се върна от Лондон, а аз съм политическа фигура, предстоят ротации, обясни Петков защо са се срещнали. По думите му бизнесменът никога не е искал услуги от него.

 

Имаме си респект като предприемачи, сподели Петков. Винаги сме си говорили общи неща. В случая му се обадих след това, казах "Извинявай, че Соня е дошла с мен от парламента", те искат да правят жълти новини, обясни още експремиерът.

 

"Вече две години в политиката - никога не съм се навел зад това, в което не вярвам", каза той.

 

Петков коментира и казуса с продажбата на имоти на столичната улица "Чаталджа" на познатата като "кралицата на винетките", с която са свързани Асен Василев и Кирил Петков.

 

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4880 |26.01.2024 МС: Историята опровергава твърденията за шокова инфлация след приемането на еврото . 0| 8000 |26.01.2024 Отдел „Закрила на детето” потвърди: Има сигнал за оставеното без надзор дете на Габриела Пеева . 1| 4850 |26.01.2024 ВАС поряза Гешев за втори път . 1| 4971 |26.01.2024 Бригадата в Кабиле: Министерството на отбраната очаква оферта от НАТО

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads