Реклама / Ads
7| 11065 |06.07.2021 НОВИНИ

Иван Бакалов: Пеевски е гръмнат с пушка от Дивия запад. Единствената опора на Борисов остана Гешев

.
Иван Бакалов Източник: БГНЕС
Досега живеехме в една фасадна демокрация - отпред изглежда нопрвално, но отзад всичко се решаваше не от един, а то трима души (Борисов, Пеевски и Гешев). Сега на ГЕРБ им стана сложно положението. Пеевски е гръмнат с пушка от дивия запад, отвъд Океана. Единствената опора им опора е е Гешев. Той ако падне, е възможно всички тези хора за започнат да ги разследват и да ги съдят. Борбата Гешев да остане е на живот и смърт. Това каза пред 7/8 TV журналистът Иван Бакалов. За това е необходима промяна в закона за ВСС и смяна на главния прокурор.
 

Той прогнозира обаче, че в следващите 3-4 години ще има избори всяка година.

 

„В моя сайт всяка година аз и карикатуристите решихме да раздаваме всяка година по три награди. Едната е „Златна мисирка“, другата „Златен мисир“ и третата „Златен мисир за цялостно творчество“. Тази година за „Златна мисирка“ в остра конкуренция са Ива Николова и Илияна Беновска, която се определи като десерт за премиера Борисов. На една пресконференция той й вика: „На тебе ще ти отговарям накрая“, защото тя взима думата и почва да прави изложения“, коментира още журналистът.

 

„Трябва да сте наясно, че журналистът задава въпроси, той не прави дискусии на пресконференции. Задава кратки и ясни въпроси, първо си казва името и откъде е, и задава въпрос, един или два – има предварителен регламент. На пресконференцията тези т.нар. мисирки стават и започват да произнасят някакви речи и изложения, да разсъждават“, обясни той.

 

„И Емил Кошлуков беше номиниран, но изостана. Недялко е по-напред, събра повече гласове“, поясни журналистът.

 

„Златен мисир“ на годината печели главният редактор на ПИК Недялко Недялков, който с оръдия остреля всички критици на Борисов. „Златен мисир за цялостно творчество“ присъждаме на Тошо Тошев“, допълни Иван Бакалов.

 

„Те са един отряд такива като Ива Николова, на които основната им цел е да се заяждат, дори да не дават думата на другите, като задава въпроси. Това го видяхме по-миналата година на пресконференциите на НОЩ. Такива като нея се държат като някакви пиарки на правителството на Бойко Борисов и на партия ГЕРБ“ – така Иван Бакалов коментира поредната публична изява на колежката си Николова от ПИК, която днес поиска министърът на икономиката Кирил Петков да си покаже дипломата от Харвард.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 3287 |06.07.2021 ДПС брани Пеевски със зъби и нокти. Остава плътно зад него, докато нямало факти и доказателства . 9| 4407 |06.07.2021 Уволниха дисциплинарно шефката на РУО-Пловдив Иванка Киркова . 3| 3665 |05.07.2021 Гаранцията на Десислава Иванчева в размер на 10 000 лева е събрана . 37| 35563 |02.07.2021 Касим Дал: Казват, че Пеевски го няма, но той държи всички флашки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads