Реклама / Ads
0| 2728 |21.06.2022 НОВИНИ

Иван Таков: БСП се опитва да налага добри решения, но войната в коалицията е пагубна

.
БСП се опитва да налага добри решения, но войната в коалицията е пагубна. Това каза председателят на БСП - София Иван Таков пред партийния актив на районен съвет в ”Изгрев”, на който присъства и неговият заместник в столичната организация на социалистите Иван Пешев. По време на събранието председателят на БСП в район ”Изгрев” Цветелин Софрониев прочете, а след това членовете приеха и позиция в подкрепа на правителството.
 

За около 60 дни Иван Таков направи над 20 посещения на събрания на районните организации на социалистите в София, на които отговаря на въпроси на партийните членове.

 

"Много е важно как БСП ще излезе от това управление, независимо кога ще се случи. В момента, за щастие, партията стои встрани от войната между два от партньорите в коалицията, които се заливат с кофи помия, каза Иван Таков пред социалистите в "Изгрев". - Такова поведение на партии, които са част от управлението, е пагубно. Подобни действия рушат доверието в институциите и партиите. Те са много вредни за всички нас, които се занимаваме с политика. БСП се опитва да налага решения, добри социални мерки в полза на гражданите. Но вниманието на всички в момента е насочено към войната между "Продължаваме промяната" и "Има такъв народ", вместо към актуализацията на бюджета, която предстои да бъде гласувана на второ четене".

 

В официалната позиция, която социалистите от район "Изгрев" приеха на събранието те са категорични, че връщането на ГЕРБ и ДПС в управлението е подмяна на вота на българите. "Българската социалистическа партия пое своята отговорност и с опит и последователност се включи пряко в държавното управление. По нейна инициатива се стигна до увеличение на доходите и пенсиите, до безплатните детски градини и ясли, до подпомагане на младите семейства, бизнеса и земеделските производители, до приемане на поредица антикризисни мерки за преодоляване на последиците от връхлетелите страната ни кризи, до избягване на пряка намеса във войната в Украйна, категорични са те. - И вместо партиите в управлението да се съсредоточат върху проблемите на българите, една от тях - "Има такъв народ", предаде гласувалите за нея стотици хиляди хора, в опит да възстанови мракобесието, завладяло държавата ни повече от десетилетие. В ход е подмяна на народния вот за връщане на ГЕРБ и ДПС на власт в коалиция с "Има такъв народ" и "Възраждане".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2701 |21.06.2022 Министър Гьоков: Опитват да се свали това правителство в интерес на мафията . 0| 2677 |21.06.2022 Мирослав Иванов призова аргументите да победят политиканстването . 0| 2808 |21.06.2022 ”Демократична България” не се страхува от избори, категоричен е Хр. Иванов . 0| 2925 |21.06.2022 Мирослав Иванов: Минчев ще бъде номиниран от ПП за председател на НС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads