Реклама / Ads
0| 2240 |17.09.2022 НОВИНИ

Иван Таков: Нека любовта към нашия дом да ни води към мъдри решения за София

.
Иван Таков
Наша е отговорността да върнем вярата на хората, че градът ни ще бъде по-добро място за живот, каза председателят на БСП – София и на групата на социалистите в СОС.

"Нека любовта към нашия дом да ни води към мъдри решения за София". Това пожелание отправи председателят на БСП – София и на групата на социалистите в СОС Иван Таков в поздравителното си слово по време на тържествената сесия на Столичния общински съвет по повод 17-ти септември - Денят на София.


"Днес църквата почита паметта на светите мъченици Вяра, Надежда, Любов и майка им София и отбелязваме празника и на нашия град. София означава мъдрост. Мъдрост, натрупана повече от 7000 години. И управлявана от цезари, василевси, канове, султани и царе, каза Иван Таков. - Хилядолетната история прави нашия град един от най-старите в Европа. И ни задължава днес да го пазим, да се грижим за него и да го развиваме. Да работим така, че софиянци да се чувстват горди граждани на европейска столица".

 

В празничния ден Иван Таков обърна внимание и на голямата отговорност, която носят общинските съветници към гражданите на София. "Наша е задачата да върнем вярата на хората, че градът ни ще бъде по-добро място за живот. Да им дадем надежда, че имат бъдеще в сигурен, удобен и чист град. А любовта към нашия дом да ни води към мъдри решения за София, каза той. - Нека в днешния празничен ден да си пожелаем градът ни да пребъде! Нека децата на София да растат безгрижно и щастливо, техните родители да разполагат с добри условия за работа и възможност за реализация в града, а възрастните хора да водят достоен и спокоен живот! За всичко това общинските съветници от БСП сме работили и продължаваме да работим упорито и всеотдайно. Честит празник на София, на софиянци и на всички, които носят имената на Вяра, Надежда, Любов и тяхната майка София".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2246 |16.09.2022 Иван Таков: БСП в СОС има два приоритета тази есен - отопление на достъпна цена през зимата и социален бюджет за 2023 г. . 0| 2304 |15.09.2022 Иван Нейков философски: И сега, и по време на Варшавския договор заплатите в България са най-ниски . 0| 2311 |15.09.2022 Арх. Иван Шишков: Раздават се пари там, където не може да се строи, а не се дават там, където може . 0| 2314 |15.09.2022 Владимир Иванов: Потребителската кошница е 23% по-скъпа спрямо предходната година

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads