Реклама / Ads
13| 7193 |07.12.2009 НОВИНИ

Избраха новите шефове на НАП

.
Вече са избрани новите директори на териториалните дирекции на НАП в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново, директорите на звената за средни данъкоплатци в четири града, както и ръководителят на „Големи данъкоплатци и осигурители" в столицата. Това съобщиха от агенцията по приходите.
 

Известни са и имената на спечелилите конкурса за директори на дирекциите „Обжалване и управление на изпълнението" (ОУИ) в София, Пловдив, и Бургас.

Комисията не е излъчила победител в конкурса за директор на звеното за средни данъкоплатци във Велико Търново. Двама кандидати за началник на дирекцията са получили равен брой точки. Победителят ще бъде определен следващата седмица след интервю с министъра на финансите Симеон Дянков и изп. директор на НАП Красимир Стефанов.

Имената на спечелилите конкурса са:

ТД на НАП гр.София - Светлана Славчева Паунова е завършила висше икономическо образование в УНСС, гр. София , магистър по икономика и управление на индустрията, както и висше юридическо образование магистър по право.

В системата на приходната администрация е от 1993 г. , като последователно заема длъжностите - данъчен инспектор, главен данъчен инспектор, ръководител направление "Ревизии на юридически лица", началник данъчно бюро, директор на дирекция „Обслужване", зам. териториален директор и директор на ТД.

ТД на НАП гр. Пловдив - Сергей Георгиев Маринов е завършил СА "Д.А.Ценов", Свищов, магистър по икономика и организация в промишленото производство. В системата на приходната администрация е от 1992 г., като данъчен инспектор, главен данъчен инспектор, началник на служба, зам. териториален директор.

ТД на НАП гр.Варна - Светлан Христов Петков е магистър по икономика и организация на строителството във ВИНС Варна. В системата на приходната администрация е от 1992 г. като данъчен инспектор в ТДД Търговище и заема последователно длъжностите - данъчен инспектор, гл. данъчен инспектор, гл. данъчен експерт, началник на данъчна служба, директор на ТД.

ТД на НАП гр. Велико Търново - Христо Константинов Костадинов е магистър по Международни икономически отношения в СА „Д.А. Ценов", Свищов и висше юридическо образование, магистър по Право, Великотърновски университет през 2006 г.

Започва работа в агенцията през 2001 г.. През това време работи като - данъчен инспектор, сектор „Регистрация и обслужване на данъкоплатците", началник сектор „Ревизии и проверки" в ТД на НАП Велико Търново.

ТД на НАП гр. Бургас - Румен Каролев Шарпов е магистър по Икономика и организация на труда от УНСС, София. Започва работа в НАП през 1992 г. до 2002 г. През това време работи като - данъчен инспектор, данъчен експерт, гл. данъчен инспектор, началник сектор „Регистрация и обслужване на данъкоплатците" в ДП Поморие, ТДД Бургас.

От 2004 г. до настоящият момент работи в Община Бургас, като главен експерт, началник на отдел и към момента е директор на дирекция „Местни приходи от данъци, такси и реклама".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 4888 |14.11.2009 Цв. Цветанов: Шефове в ДАНС ми родиха извънбрачно дете . 19| 4989 |13.11.2009 М. Найденов уволни всички земеделски шефове в страната . 2| 4783 |08.11.2009 Шефовете на БДЖ виновни за трагедията с влака убиец . 2| 4951 |04.11.2009 Яне Янев с 15 въпроса към футболните шефове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads