Реклама / Ads
3| 2168 |16.07.2024 НОВИНИ

Журналист: Джей Ди Ванс е добър избор за вицепрезидент, защото е олицетворение на американската мечта

.
Джей Ди Ванс Източник: БГНЕС
Първо публично появяване за Доналд Тръмп след неуспешния опит да бъде убит в събота. Той се появи триумфално по време на първата вечер на Националния конгрес на Републиканската партия в Милуоки, на фона на бурни овации от хилядите присъстващи. Тръмп носи превръзка на дясното ухо след стрелбата преди два дни.
 

В първия ден от конгреса той беше официално номиниран за кандидат на републиканците за президентските избори на 5 ноември. За свой кандидат за вицепрезидент той избра 39-годишния сенатор от Охайо, Джей Ди Ванс. Мнозина го определят като необичайна фигура във вътрешния кръг на милиардера, тъй като преди осем години той беше върл критик на Тръмп, а сега - един от най-отдадените му защитници.

 

Самият Джей Ди Ванс информира, че е получил официалното предупреждение в понеделник. „Той просто каза: "Виж, мисля, че трябва да спасим тази страна. Мисля, че ти си човекът, който може да ми помогне по най-добрия начин. Можеш да ми помогнеш да управлявам!”, сподели в понеделник Ванс.





Попитан от американските журналисти дали е против да се извършват аборти, Ванс отговаря: „Две злини не правят едно добро”. „Джей Ди Ванс е социално по-консервативен от Доналд Тръмп. Що се отнася до темата с абортите, това е много важен въпрос. Той счита така, както смята и Върховния съд на САЩ, че отделните щати трябва да взимат сами решението по темата”, посочи в ефира на NOVA NEWS журналистът Огнян Дъскарев.

 

По думите му 45-тият президент и избраният от него вицепрезидент имат разминаване в мнението си за еднополовите бракове.

 

„Но Ванс е добър избор, според мен. Защото Джей Ди Ванс е олицетворение на американската мечта. Той идва от бедно семейство в Охайо, става морски пехотинец, след това банкер на „Уолстрийт”. Накрая завършва юридическия факултет в Yale. Той ще привлече една голяма част от средния запад”, изтъкна специалистът.





Международният редактор на „КЛУБ Z” Христо Римпопов на свой ред коментира, че е бил изненадан от избора за вицепрезидент на Тръмп.

 

"Джей Ди Ванс определено не е избора за визията, която иска да си изгради. Логичното е, че той е от Охайо, това е щат от средния запад, а в момента са изключително важни трите щата от т. нар. „синя стена” – Пенсилвания, Мичигън и Уисконсин”, подчерта той.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 2159 |16.07.2024 Укринформ: Врагът изпрати нова група свещеници на руската църква във временно окупираните територии . 0| 2154 |16.07.2024 Чепеларе събра елита на планинското колоездене в България . 2| 2180 |16.07.2024 Kои ще са българските евродепутати на първото заседание на новия ЕП? . 40| 7562 |16.07.2024 Паника в Русия, властите спряха информацията за срива на рублата. Китайският юан поглъща Москва

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads