Реклама / Ads
8| 7477 |10.06.2021 НОВИНИ

Журналист за "собственика" на ”Левски: Не бих сключил сделка и за 5 лева с него

.
”Аз като го гледах този човек как говори - ”аз, аз, аз”, за оценка на риска и за инвестиции, ми хрумна веднага за една страхотна сцена във филма Мисия ”Лондон”, където една фалшива кралица се представяше за британската кралица. Аз лично с този човек като го слушам, терминологията, която из полза, начина по който структурира, не бих влязъл в сделка за 5 лева.
 


Личното ми усещане е, че той е поставено лице. Още повече, че сега докато чаках прочетох едни данни от Bird.bg, които са направили справка в търговския регистър във Великобритания и там този човек, който говори за милионни отношения с банки, притежава две компании. В едната от тях има капитал 1 паунд, а в другата има капитал 2 паунда, тъй като е съдружник там с китайци", Бившият водещ в БНТ Марио Гаврилов изрази скептицизма си относно спрягания за нов собственик на футболния "Левски" Джо Диксън "Крум Савов Live" по 7/8 ТВ.


Британецът даде пресконференция днес, на която обяви, че е готов да инвестира 250 милиона в клуба. .

 

"В момента банките са препълнени от кеш, но този човек не говори като такъв, който му е ясно как се структурира проект, как се преценява риска. На мен така ми звучи, може да не съм прав. Нито съм в дълбочината на тази сделка, нито нищо, но самият факт, че човек, който говори за инвестиция от 250 милиона, има две компании с общо 3 паунда капитал, това е несериозно. Така ми се струва на мен. В Англия има един много разпространен бизнес - срещу добро заплащане отдаване на самоличност. Аз наистина допускам, че той може да е поставено лице на някого. Да се регистрира тази компания чрез сложни връзки в някоя офшорна зона, и крайният собственик да е друг, а той просто да е нает тука да изиграе този театър", завърши Гаврилов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 55| 13086 |08.06.2021 Журналист: Ердоган вижда Дани Митов като премиер, а Карадайъ като вицепремиер . 1| 3702 |04.06.2021 Елена Йончева предлага европейско законодателство, което да обяви SLAPP делата срещу журналисти за недопустими . 4| 4773 |26.05.2021 Журналистката Емилия Милчева: Патриотите ще са вън от парламента, може да има правителство на Слави и ДБ . 3| 2884 |25.05.2021 Американски журналист задържан в Мианма

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads