Реклама / Ads
10| 6254 |12.06.2014 НОВИНИ

Кадиев: Има корелация-когато ДПС и Пеевски са добре, и БСП е добре

.
Георги Кадиев
Страх и корпоративни зависимости владеят БСП. Доста хора са закачени някъде. Питайте колко хора по места са в бордове на дружества. Всички го правят, затова тези хора няма да гласуват срещу ръководството.
 

Дадох сигнал към ръководството какво трябва да направи то. Като са те били 10 пъти, вземи, че направи нещо, а не да те бият за 11 път, заяви по НТВ Георги Кадиев, който подаде оставка като народен представител и член на рководството на БСП. Оставките са нещо нормално, ако наистина се грижиш за тази партия, а не за собственото си благоденствие, добави той. Кадиев посочи, че бързането за избори е заради реденето на листите заради определени хора.

Забелязвам една корелация - когато ДПС и Д. Пеевски са добре, и БСП е добре.

Коя е мисията сега, попита той. Аз водих битка с вятърни мелници няколко години, но сега се оттеглям. 5 години ми ръкопляскаха, но никой не слезе при мен. Заговорничеха срещу Станишев, а след това ходеха да заговорничат при него. 100% от НС е за смяна, констатира Кадиев и обясни - страх ги е. Корпоратимни зависимости, обясни той.

Пресцентърът е пуснал Цветелин Кънчев сега, каза Кадиев и цитира Кирил Добрев, който на пленума казал: "Толкова сме умрели, че дори не смея да скоча на Жоро Кадиев."

Не ме интересува съдбата на Станишев, той не е виновен, виновни сме ние че го държим, добави той.

Корелацията между БСП и Пеевски е налице, смята Кадиев и добави, че ако ГЕРБ дойде на власт тази корелация пак щяло да я има. Решението на проблема не е в управлението на ГЕРБ, но те ще спеелят изборите. Ние говорехме, че ще върнем България на хората, а я върнахме на ГЕРБ, уточни той.

Не правя това, за да си намеря  мястото някъде - нито в ББЦ, нито в АБВ, подчерта Кадиев и посочи, че е друга класа. Аз считам, че битката трябва да се води вътре в БСП, явно първанов преди мен е стигнал до друго прозрение. Всички знаят, че махне ли сега Станишев, БСП ще постигне по-добър резултат, и той го знае, само че не знаят къде ще си намерят мястото.

Излизам от кожата си, че подаряваме изборите на тепсия на ГЕРБ, ще направя всичко възможно те да не ги спечелят. Няма да се връщам на бял кон в БСП, очевидно не съм спечелил хората, сега тепърва да ме канят с бъклица..., заключи Кадиев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 5312 |11.06.2014 Кадиев: Защо за личната съдба на 5 човека трябва да страдат хиляди членове на БСП? . 54| 4609 |10.06.2014 Кадиев: Избори през юли е най-бързият път към ада . 18| 5287 |05.06.2014 Г.Кадиев:Станишев трябваше да зададе дневния ред за изход от кризата . 10| 5325 |02.06.2014 Румен Петков: Пламен Орешарски се държи като дребен слуга от периода Пеевски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads