Реклама / Ads
1| 3218 |11.01.2023 НОВИНИ

Какво ни дебне от кината през 2023 г.?

.
2023 г. едва започна, а след дни в киносалоните у нас ще се покаже героят на Ото - вдъхновен от “Човек на име Уве” на Фредрик Бакман. Екранизацията по комичния и трогателен бестселър на шведския автор тръгва на 13 януари и е чудесно начало на кино годината. Ето за какво още да се оглеждате по киносалоните тази година…
 

“Ант-Мен и Осата: Квантомания”

 

“Ант-Мен и Осата: Квантомания” - фентъзи от вселената на Марвел”, което ще привлече любителите на този жанр, които от години следят приключенията на “Отмъстителите”. Режисьор е Пейтън Рийд, сценарият е на Джеф Ловнес. В главната роля отново ще видим Пол Ръд. Това ще е началото на Пета фаза на “Марвел Синематик юнивърс” и старта на “Мултивселенската сага. 

 

Премиерата е на 17 февруари.

 

“Пазителите на галактиката: Трета част”

 

Още един филм от вселената на “Марвел” ще тръгне по кината тази година - третият филм за “Пазителите на галактиката”. В него Питър Куил се опитва да се възстанови, след като загуби бедния стар Гамора в края на Endgame. Според слуховете този филм ще е малко по-тежък от предишните два и ще е своеобразен финал на поредицата.

Премиерата на филма в САЩ е на 5 май. 

 

Спайдър-Мен: През Спайди-вселената


Впечатляващата анимация от вселената на "Марвел" е нещо, което ще закове пред екраните и малки, и големи. Филмът, който съчетава в себе си различни стилове анимация е вторият от тази поредица. 


Това е второто пътуване с Майлс Моралес и се очаква то да се съсредоточи върху неговия интерес към Гуен Стейси. Част от радостта на първия филм обаче беше главозамайващата оригиналност и многото, много изненади, които имаше в ръкава си, така че може би липсата на информация тук е нещо добро.

 

Индиана Джоунс и реликвата на съдбата


Да, точно така. Харисън Форд отново се превъплъщава в любимия на мнозина професор Индиана Джоунс и се впуска в поредното си приключение. Това ще е последната част от филмовата поредица.


Той е първият филм, в който Стивън Спилбърг не е режисьор, а Джордж Лукас не е сценарист. 


Филмът е насрочен да излезе по кината в Съединените щати на 30 юни 2023 г.

 

“Опенхаймер” 

 

Ето това е филм, който си струва да бъде чакан. Титанът Кристофър Нолан запрята ръкави и предлага на зрителите биографичен филм за бащата на атомната бомба.

Все още не е ясно върху каква точно част от живота на Джей Робърт Опенхаймер ще се съсредоточи филма. Филмът е адаптацията на спечелилата награда "Пулицър" книга "Американският Прометей: Триумфът и трагедията на Джей Робърт Опенхаймер" и изследва политическите и лични конфликти около създаването на атомната бомба, както и човекът в центъра на целия Проект "Манхатън".

 

Мисията невъзможна 7: Част I


Режисьорът Крис Маккуори и Том Круз се завръщат за още едно продължение на най-надеждно брилянтния мегафранчайз. Подробностите за сюжета са оскъдни, но се спекулира, че тези две последни части приключи изцяло поредицата. 

 

Дюн 2

 

През ноември зрителите ще се насладят на втората част на "Дюн". Филмът ще завърши подобаващо историята, базирана на първия роман от монументалната фантастична поредица на Франк Хърбърт.

 

Джесика Вълчева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3133 |11.01.2023 Слънцето се завръща, вижте какво време ни чака уикенда . 6| 3594 |05.01.2023 Гешев да каже какво е свършил по въпроса с агентите на ГРУ и взривовете на оръжейни складове у нас искат от ДБ . 8| 3438 |05.01.2023 Иванов: Готови сме за третия мандат. Но това не значи “просто някакво правителство” . 15| 4105 |03.01.2023 Вярва ли Путин в нумерологията и магията на датите? Какво е мистичното значение на 24 февруари?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads