Реклама / Ads
1| 4230 |16.01.2023 НОВИНИ

Топ сериалите, които не трябва да пропускаме през 2023-та

.
Източник: Pixabay
Абсолютна лавина от страхотни нови сериали ще ни връхлети през 2023-та година.
 

Тъй като знаем, че рискът случайно да загубите половин час за сериал, който ваш колега в работата ви е препоръчал не е малък, сме ви подбрали топ класацията от нови и не само заглавия, която не трябва да пропускате. 


The Last of Us (януари)

 

 

Окончателната наративна видео игра от последното десетилетие, пост-апокалиптичната зомби emote-'em-up The Last of Us получава своята голяма HBO адаптация. Известно е, че видеоигрите трудно се превръщат в прилична телевизионна продукция или филм. Но вярваме, че сценаристът на Чернобил Крейг Мазин може да преобърне играта и да ни вкара в нея с пълна сила.

 

The Mandalorian сезон 3 (февруари)

 

 

Дисни не прави нещата наполовина и след финала на втория сезон на The Mandalorian феновете отчаяно искат да чуят повече какво предстои за сериала.

 

Въпреки че има постоянен поток от отделни филми на Междузвездни войни, които също се пускат, като Андор и Оби-Уан Кеноби, а Асока също е на път, Мандалорецът все още остава един от твърдите фаворити в галактиката.

 

Сюжет

 

Мандо се връща за още едно бягане, като светът се отваря пред Грогу, докато той се подготвя да започне да учи как да става джедай под ръководството на някой си Л. Скайуокър. Също така изглежда, че Дин Джарин ще се върне в родния си завод, за да се изправи лице в лице с музиката за това, че е свалил шлема си през сезон 2. „Отивам в Мандалор, за да ми бъдат простени прегрешенията“, казва той в тийзър. Предупреждение за спойлер: обикновено за мандалорците не се получават много добре този вид приключения. Ще излезе ли Baby Yoda на бойната пътека? Да видим.

 

Succession season 4 (пролет)


.

След края на третия сезон, има много въпроси, които изискват отговор. Том Вамбсганс ли е избраният? Ще се съберат ли най-накрая децата на Рой? Грег все още ли съди Грийнпийс? Все още не знаем кога циркът Рой ще се върне в града – нито дали правата на Роман някога ще бъдат възстановени – но предстои да видим с какво ще ни изненада Джеси Армстронг този път.

 

Secret Invasion (пролет)

 

 

Самюел Л. Джаксън се завръща в черно палто като Ник Фюри в най-новия минисериал на Marvel. Споменатата тайна инвазия е завръщането на лидера на Скрул Талос на Бен Менделсон и неговата тълпа, променящи формата си от Капитан Марвел.

 

Loki season 2 (лято)

 

 

Е, Локи беше забавен, нали? Всички тези графики, стайлингът на JG Ballard, Richard E Grant. Трудно е да се проумее каква лудост би могла да надхвърли алигатор, който излива вино от детски басейн, но Кевин Фейдж казва, че нещата вървят добре и вече сме виждали Том Хидълстън с неговата зализана черна прическа на снимачната площадка през лятото.

 

Doctor Who (ноември)


.

Изненадани сме като всеки друг, но някак Doctor Who успя да си проправи път до топ класацията, която не може да бъде пропусната през 2023 г.

 

Много злепоставеният главен хоночо Крис Чибнал си отиде и беше заменен от много цененото истинско национално съкровище Ръсел Т. Дейвис и в края на последния сезон, който буквално никой не очакваше – Докторът на Джоди Уитакър се прероди не в Нкути Гатва, както се очакваше, а в Дейвид Тенант. Да, Дейвид Тенант, който беше доктор преди 15 години и по някакъв начин изглежда точно същият.


Ще разберем какви точно лудо-люлеещи се глупости се случват тук по време на три специални предложения, идващи през ноември, за да отпразнуваме 60-ата годишнина на Доктор Ху. Връщането на Тенант (и Дона Ноубъл от Катрин Тейт, която може би си спомняте, беше върната в реалния живот без спомени за Доктора, но с мозъка й, готов да се стопи веднага щом си спомни за него) заедно с Дейвис е и най-добрата идея, която сериалът е имал през последното десетилетие, и точно ритникът, от който се нуждаеше, за да го изкара напред.

 

Masters of the Air (TBC)

 

Втората световна война се развива сред военновъздушните сили на САЩ по време на опитите им да бомбардират Германия, за да я подчинят. Режисьорът на „Няма време за умиране“ Кари Джоджи Фукунага е на борда, за да ни въвлече в три впечатляваши епизода, а дългият актьорски списък включва Нкути Гатуа, Бари Кеоган и Остин Бътлър. Очаквайте операция от висок клас навсякъде.

 

How To With John Wilson (TBC)

 

 

Най-накрая излязоха първите два сезона на парчетата от живота на лошия нюйоркчанин Джон Уилсън. Това, което започва като разпи за големите и малки проблеми – как да дадете шанс на мечтите си, как да получите прилично място за паркиране и т.н. се превръщат в изследвания на по-дълбоки теми, всички от POV на Уилсън, докато той се скита из града. Третият сезон излезе на 30 декември в САЩ, така че не се колебайте, а гледайте!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3114 |16.01.2023 Бонев: София не трябва да е жертва на комфорта на правителството . 5| 3267 |15.01.2023 Любомир Каримански: Големият въпрос е дали трябва да се отвори Плана за възстановяване или не . 11| 4899 |14.01.2023 greshkawww . 12| 7459 |14.01.2023 Иван Бакалов: Занимават се с криптовалути, от които нито прокуратурата, нито широката публика разбира

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads