Реклама / Ads
8| 3261 |13.11.2023 НОВИНИ

Какво е общото между каската и Metallica? Отговорът: Йорданка Фандъкова

.
Източник: Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova/Facebook
"Най-ценното, което имаме и което никога не можем да притежаваме, е времето. В последния ми ден като кмет ви благодаря именно за времето", написа във Facebook Йорданка Фандъкова. Днес тя предаде поста кмет на София на Васил Терзиев.
 

"14 години са много доверие, подкрепа и емоции. Това бяха 14 години, в които създавахме времето заедно. Струваше си всяко усилие, защото с всяка изпълнена задача, а и с всяко разочарование, времето ни дава нов шанс да надграждаме и да започнем нещо ново. Винаги съм вярвала, че промяната се постига с последователна и упорита работа и те са по-силни от гръмогласния популизъм и агресията“, посочва в поста си Йорданка Фандъкова. Тя отбелязва още, че несполуките не се преодоляват с отричане, а с повече отдаденост и работа. 

 

"Предателствата в трудните моменти са неизбежни и са големият урок за научаване. Приятелствата, които създаваме, когато всичко изглежда невъзможно, са най-безценният подарък, който ще получим. Затова благодаря, че през тези 14 години имах честта да създаваме, да мечтаем и да променяме София заедно!", казва Йорданка Фандъкова. 

 

Тя отбелязва още: „В политиката бавното упорство винаги взема връх над необузданата сила“ казва един от любимите ми писатели Стефан Цвайг. За упорството обаче е нужна не просто цел, а кауза. Промяната на София беше и е моята кауза и знам, че поставихме здрави основи, на които да се надгражда с мъдрост и с любов. София е град на достойни и свободни хора. И вие сте истинският мотив за всяко дръзко решение, за всяка неотстъпчивост, за всяка спечелена битка. Защото градът е градежът на неговите хора – на духа, на критичността им, на непреодолимата им сила. В това вярвам и затова работих със сърце. Затова Ви благодаря за времето - това беше спечелено време!“. 

 

Новоизбраните кмет на София Васил Терзиев, общински съветници, кметове на райони и кметове на кметства положиха днес клетва на първото заседание на Столичния общински съвет (СОС) в мандат 2023-2027. Йорданка Фандъкова предаде поста на новия кмет на София Васил Терзиев.

 

На изпроводят Фандъкова подари на Терзиев личната си каска, с която новият кмет да прави инспекции.   

 

ФрогНюз




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2930 |13.11.2023 Димитър Къцарков: "Хизбула" не смее да направи ход, който генерално да я вкара във войната . 3| 2898 |13.11.2023 Защо Асен Василев не успя да гласува? Прокуратурата се отказа да търси отговор . 1| 2840 |13.11.2023 Задържаха стрелеца, ранил 29-годишната в Благоевград . 6| 3493 |13.11.2023 Бившият икономически министър на Радев прогнозира поскъпване, когато падне дерогацията на "Лукойл"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads