Реклама / Ads
0| 3755 |28.09.2017 НОВИНИ

Калоян Топалов представи отчет за дейността си

.
Напусналият председател на Софийски градски съд Калоян Топалов изпрати отчет за дейността на ръководството на съда от 07 юли 2015 г. до 29 септември 2017 г. Документът е изпратен до Съдийската колегия на ВСС, председателя на ВКС Лозан Панов и председателя на САС Даниела Дончева.

Отчетът показва предприетите от председателя Калоян Топалов и екипа му мерки по организационното и административно управление на най-големия окръжен съд в страната. В синтезиран вид са изброени осъществените структурни промени и утвърдените вътрешно нормативни актове за преодоляването на недобрите съдебни практики.

Отчетени са извършените действия по отношение на заварените съществени пропуски в правораздавателната дейност, липсата или лошата организация на администрацията и дейността на съда като цяло.

 

В документа са посочени и предприетите мерки по отношение на кадровия дефицит при магистратите и съдебните служители в условията на изключителна натовареност на съда, огромни обществени очаквания и въпреки често срещаното неразбиране от страна на част от магистратите, съдебните служители и кадровиците от ВСС.

 

Отчетени са извършените действия по отношение на заварените съществени пропуски в правораздавателната дейност, липсата или лошата организация на администрацията и дейността на съда като цяло. В документа са посочени и предприетите мерки по отношение на кадровия дефицит при магистратите и съдебните служители в условията на изключителна натовареност на съда, огромни обществени очаквания и въпреки често срещаното неразбиране от страна на част от магистратите, съдебните служители и кадровиците от ВСС.

 

Постигнатите резултати са резултат от усилията както на ръководството на съда, така и на ръководителите на отделните административни служби в него и на самата администрация, пише още в доклада си Калоян Топалов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3945 |26.09.2017 Гласуват оставката на Калоян Топалов . 1| 4878 |26.09.2017 Лозан Панов: Оставката на Калоян Топалов ме притеснява . 8| 4121 |24.09.2017 Калоян Паргов връчи членски карти на 14 новоприети социалисти в Нови Искър . 1| 3987 |21.09.2017 Калоян Топалов: Тръгвам си от СГС, за да не стана номенклатура

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads