Реклама / Ads
19| 5303 |08.05.2013 НОВИНИ

Кънчо Филипов: Всички управляващи да изпълняват икономическа програма за близките 12 години

.
Водачът на листата на ПП ЛИДЕР за Сливен Кънчо Филипов, се срещна с трудовия колектив на завод "Динамо" ООД днес. На срещата присъства и третият в листата на коалицията Доброслав Иванов, член на Национален Идеал за Единство /НИЕ/.
 

Пред хората в завод „Динамо” Кънчо Филипов заяви, че е необходима програма за близките 10-12 години, която управляващите да изпълняват, без значение от каква политическа сила са. „Тази програма задължително трябва да създава условия за развиване на икономиката, да има икономически растеж, каза още Филипов.

Трябва да има такива условия, че повечето от средствата, които се заработват от фирмите, да остават при тях, т.е. в бизнеса да остават повече пари, а не да се преразпределят през бюджета. Ние сме убедени, че тези, които изкарват парите, ги харчат по-добре. Така ще има пари и за инвестиции, и за социални разходи, и за образование, и за здравеопазване”.

Кънчо Филипов каза още, че днес, повече от всякога, е необходимо национално съгласие. „Скандалите вече омръзнаха на хората. Ако това национално съгласие не се постигне целенасочено от политиците, които ще влязат в новия парламент, сценарият отпреди няколко месеца ще се повтори в много по-силен вариант, допълни той. Ако ние като политици не осъзнаем, че е нужно национално съгласие, защото България е в криза, а животът е труден, хората ще ни принудят  и отново ще ни пометат.

Това не е желание, а реална необходимост. Сливен е работещ град. Сливен е пример за това как се е развивала България. Ние трябва да възродим отново традициите, които е имал Сливен като икономически център в най-бурните години на развитие на България. Вярвам, че сливенци имат желанието, знанията и уменията това да се постигне. Нужни са им само условия, които трябва да бъдат създадени от държавата”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 5311 |07.05.2013 Дора Янкова: Ще работим с всички кметове и няма да ги делим . 4| 4985 |03.05.2013 Димчо Михалевски: Ще подкрепяме всички общини и няма да делим кметовете на наши и ваши . 2| 6816 |02.05.2013 Кънчо Филипов, председател на ПП ЛИДЕР: Подкрепяме спорта,но трябва система за развитието му . 82| 7184 |30.04.2013 Соколов: Само една партия си служи с компромати на всички избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads