Реклама / Ads
9| 5002 |01.04.2019 НОВИНИ

Кандидати за евродепутати от ГЕРБ ”окупираха” големите телевизии

.
Пред bTV се представи лидерката на евролистата Мария Габриел. По Нова телевизия в същото време говори Андрей Ковачев - друг кандидат от ”А-отбора” на герберите. И по БНТ - Андрей Новаков.
 

Би било наивно да кажаем, че тази кампания ще е лесна. Иска ми се тя да мине без език на омразата и да водим един смислен дебат за Европа. Реакцията ми при изказването на премиера Бойко Борисов за кучките беше много спонтанна, защото тази дума отсъства от моя речник и екипа ми, каза Мария Габриел.

 

Цветан Цветанов подаде оставка. Той пое своята отговорност. ГЕРБ пое своята отговорност. Доказали сме, че единствено ние поемаме отговорност и спазваме моралните закони. Иска ми се да виждам това и при опозицията. В ГЕРБ взехме решение и то показва поемане на отговорност. В чужбина нямам апартамент. Живея под наем там. Всяка седмица съм в България и се срещам с хората, защото за мен тяхното мнение е най-важното. Има време до евроизборите и този скандал с апартаментите може да се превърне в позитив за нас. Трябва да покажем, че защитаваме ценностите, които се изповядват в ЕНП. Декларирала съм всичките си имоти, коментира българският еврокомисар темата за скандала с апартаментите.

 

Андрей Ковачев твърди, че нямало вътрешно напрежение в партията и не очаква наказателен вот, предава БТА. Изключително е некоректно и неприятно когато преди местни избори се провокират добросъседските отношения, както направи Турция. Не трябва да го допускаме и ние, каза Ковачев.

 


Вижда се, че излизаме по-силни от тези псевдоскандали, които се заформиха в страната в последната седмица. ГЕРБ създаде стандарт, при който при най-малкото съмнение се взимат категорични мерки, с които се отправят послания към хората, че при нас моралът има значение – нещо, с което не могат да се похвалят другите партии,  коментира Андрей Новаков.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 4783 |31.03.2019 Габриел поведе евролистата на ГЕРБ-СДС, Лиляна Павлова е седма . 3| 4188 |31.03.2019 ​ГЕРБ представят листата си за европейските избори . 13| 6171 |28.03.2019 Бабикян за Фрог: Със споразумението с ГЕРБ СДС затвърждава статуквото . 0| 4015 |28.03.2019 Евродепутатите ни: Пакетът „Мобилност“ още не трябва да се гласува в ЕП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads