Реклама / Ads
42| 17429 |21.12.2021 НОВИНИ

Караянчева "конструктивно" критикува новия кабинет и сипе лъжи

.
Цвета Караянчева
Като нещатен сътрудник на ГЕРБ в парламента се върна Цвета Караянчева, след като два пъти не успя да стане депутат в Народното събрание. Това се случи едва преди няколко дни. Днес Караянчева застана в национален ефир, за да критикува правителството и да играе "конструктивна опозиция". С анализи не ставало, трябвали действия...
 

"Ние още правим сметки и анализи. Това е удобно извинение. Нещата обаче трябва да се случват тук и сега, на момента. В какъв смисъл ще помогне срещата с гръцкия премиер? Разбирам, че Кирил Петков иска да въведе в микса азерския газ, но той няма отношение с цената на тока. Не се влияе от цената на газа. Ако позволи премиера, нека повече се подготвят по всички теми. Видяхме посещението в Брюксел - алабализми, говорене общо...", възмути се Караянчева.

 

Сътрудничката на ГЕРБ явно е забравила огромната компетентност на Борисовото управление. И от същия национален ефир Караянчева даже каза лъжа. Може би защото не е добре подготвена. 880 лева достигнала цената на тока за мегаватчас, мислила Караянчева. Нека я поправим - вчера цената на тока в България достигна рекорд, но той беше с около 200 лева по-нисък от този, оповестен от Караянчева. Днес цената също се е повишила, но отново не е 880 лева. Цената е 342 евро за мегаватчас. Повишението е с 12.5%.

 

Караянчева обаче не пропусна да каже и нещо, което ние вече знаем - червената линия, която ГЕРБ няма да пресекат е тази с поста на Бойко Рашков като вътрешен министър. Борисовите депутати са в конфликт с шефа на МВР още откакто той бе част от служебното правителство. В първия ден от работата на 47-мото Народно събрание депутатите на ГЕРБ заявиха, че това правителство е на Румен Радев, който продължавал да управлява. Караянчева даже попита защо държавният глава ходил в Брюксел, а не премиерът Петков.

 

Иначе от ГЕРБ още не са видели предложенията за съдебна реформа. Видяли са "персонализирани лозунги".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 38759 |17.12.2021 Опааа! Караянчева и Севи на Бойко започват работа в парламента . 12| 7144 |02.12.2021 Очаквано: Борисов разкритикува всички, похвали само себе си . 27| 3786 |10.11.2021 Караянчева видя “лов на вещици” в Кърджали . 26| 3567 |05.11.2021 Шефът на СЗО критикува производителите на ваксини срещу COVID-19, че преследват печалби

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads