Реклама / Ads
55| 5775 |13.12.2020 НОВИНИ

Каракачанов: Манолова да поговори с мъжа си под завивките. Подобни кречетала действат демотивиращо

.
Красимир Каракачанов
Мая Манолова приказва каквото и дойде, за да спечели някой друг глас. Съветвам я в леглото да поговори с мъжа си. Той бе човекът, който подкрепи договора за Ф-16. Тя не си ли говори с него под завивките или на кафе? Подобни кречетала, които говорят глупости, действат демотивиращо. Ако госпожата е толкова компетентна, да дойде да си говори с мен.
 

Това каза военният министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по БНТ. Повод за острите думите на Каракачанов станаха критиките на Манолова, че се дават пари за закупуване на  военен кораб в момент на криза.

 

Относно проблемите със Северна Македония той обясни:  „Не“ не е окончателно „не“. България винаги е помагала на Македония. Помагали сме по време на ембаргото, помагали се по всякакъв начин. Очаквахме нормално и колегиално отношение.

 

Получихме едни задкулисни игри и претенции по отношение на т. нар. македонско малцинство. Подобни абсурди могат да съществуват само в някои коминтерновски мозъци. Сядаш с колегите в Скопие и то почват да се пънат като магаре на мост. Вие утре може да решите, че сте марсианска нация и цар Самуил е слязъл от Марс. Хората в Македония могат да се наричат както искат, но това не може да е на базата на открадната българска история.

 

Тяхната представа за ЕС е опростенческа, смятат, че това е някакъв Съветски съюз. Важно е да прекратим практиката на езика на омразата през учебници на история, през документалистика, през паметници.

 

Не мисля, че ще има промяна с администрацията на Байдън. Има решение на НС, че ще сключим договори за 16 самолета. Договорени са 8 самолета, ще се сключи договор за още 8. Не  редно в края на този мандат аз да го направя.  

 

Разни НПО-та получават пари от чужди посолства. Какво е НПО? Тях кой ги е избирал за нещо? Никой! Ако направите едно разследване ще видите свързани лица от едно семейство, които имат различни НПО-та и получават държавни субсидии! Едно НПО от Люксембург ли има повече акъл от нас?!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 3434 |13.12.2020 Манолова към КЕВР: Намалете цената на парното и тока от 1 януари! . 1| 4591 |12.12.2020 Манолова: След решението на ВАС Топлофикация да върне надвзетите пари от хората за парно . 12| 3799 |09.12.2020 Манолова: Безхаберието на Борисов е причина за санкциите на ЕК за мръсния въздух . 32| 5394 |08.12.2020 Каракачанов: Патрулка имало до „Осемте джуджета“ не заради ресторанта, а заради криминогенната ситуация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads