Реклама / Ads
9| 9212 |18.10.2013 НОВИНИ

Казанова от Плевен бие Ромео от Якоруда по свалки

.
Казанова преди Фейсбук...
След разкритието за наш Ромео от Якоруда, който действа във Фейсбук, се появиха и други прелъстители в мрежата. Плевенчанинът Васил Донев се проявил досущ като съвременен Казанова с постиженията си сред жените.
 
Той твърди, че се е обзавел едновременно с над 20 приятелки, които били готови да споделят леглото му. Свалките ставали чрез запознанства. В писмата си плевенчанинът споделял, че има къща в града и друга къща в близко до Плевен село. Притежавал и два автомобила. Веднага му се „налепили” българки на възраст от 21 до 49 години. Всички те били готови да прекарат известно време с него да се опознаят и евентуално да заживеят заедно - щастливи и влюбени като гълъби.

„Многомашинникът” сваляч бил разкрит от приятелки, които живеели в Плевен и се похвалили една на друга с „попадението” си. Едната даже имала вече уредена среща в градско кафе, но след разкритието всичко се разпаднало.

Въпреки това Донев твърди, че наистина притежава къщите и колите, и че пишел на различни жени, за да има по-голям избор, а не, за да ги лъже. Той е живял и рабоил известно време в Испания. Жената, с която живеел близо две години го напуснала и той решил да си потърси нова спътница в живота.

Неговият конкурент Ромео е от благоевградския град Якоруда и се прочу само ден преди Донев. Той разбуни духовете във Фейсбук, след като само в рамките на няколко дни успял да омае с поетичните си обснения 11 жени, съобщава Struma.bg.

Сред „жертвите" му са българки, работещи в страната ни и в Италия. На всяка от тях Нури Джурин се обяснявал пламенно в любов и за няколко седмици успял да убеди всяка от тях, че тя е жената на живота му.

Истината лъснала, след като две приятелки си разменили във Фейсбук негови еднотипни съобщения, с които той ги свалял с едни и същи поетични хваки. Вбесена, една от тях веднага създала нарочна страница, озаглавена „Внимание, Любовен Виртуален Измамник", която от седмица се върти в социалната мрежа и едни от най-посещаваните сайтове на българи, живеещи в чужбина.

Още същия ден Ромеото е разпознат от още 9 дами, които също си кореспондирали усилено с него и по същата схема живеели с мисълта, че са открили голямата любов в лицето на Нури Джурин от Якоруда.

Якорудският Ромео се представял за бивш артист, строител, барман, фотограф, приятел на покойния актьор Чочо Попйорданов и настоящ поет с 3 стихосбирки зад гърба си, които обаче не могат да бъдат открити в интернет.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 5628 |05.09.2013 Р. Петков се извини, че е излъгал гражданите на Плевен . 2| 7854 |29.08.2013 Чудо в Плевен: Спасена от забит в главата нож (18) . 17| 5697 |07.08.2013 Р. Петков скочи на Ревизоро: Той е обида за Плевен и БСП . 16| 5754 |21.06.2013 Искат оставката на кмета на Плевен, уволнявал по партиен признак

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads