Реклама / Ads
4| 6147 |11.09.2019 НОВИНИ

Кин Стоянов: Отвращението трябва да нарасне като цунами и да помете всичко

.
Мирослав Иванов и Кин Стоянов
Всички колеги, които говорят за чиста журналистика, трябва да кажат на кого състрадават и от кого искат да се изчистят. Вместо службите да защитят честа и достойнството на един гражданин, те събират компромати. СЕМ излязоха ли с официална позиция срещу порно публикациите?
 

Това каза Кин Стоянов от сайта „Анализи“, който заедно с колегата си Мирослав Иванов от „Трансмедия“ коментираха порното в медиите в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" по телевизия Евроком.

 

От години на зад е теза порнография в медиите, много ненавременен е този призив да се спре с това. Тази част от медиите се опитват да облъчат хората, че това е модел, който е приемлив за хората. В това този призив е разбираем, но този призив е наивен, защото да отправяш молба към политици и управляващи да се дистанцират от медии и да спрат финансирането им е точно молба. Медиите се използват за политическа разправа с опоненти, с граждани, които биха могли да бъдат заплаха. Този канал се използва от управляващи с техни опоненти, за разправа с обществено активни хора, с личности, които сочат какви са проблемите в управлението.


Ако медиите искат да спрат това имат много ефективен начин – спрете да ги отразявате. Спрете да ги отразявате за седмица за месец, каза Мирослав Иванов

Канал за дистрибуция, който получава нужните опорни точки от властта, които са в полза на тази власт. Какво значи една медия да е медия – за мен тя трябва да е критична към управлението. Това може да е повърхностно, но е работещо. Мисля, че е много по-страшно, че за голяма част от колегите, които сега влизат в медийния сектор, за тях е още по-страшно, защото те се формират с тези критерии, които виждат тези вонящи поточета. Тези хора ще са следващите, които ще работят в следващите години и ще формират мнението. Не знам какво е лечението, за съжаление.

 

Това е наказателна акция към хора, които са склонни да участват в политиката. Компроматните снимки са срещу човек, който дори не е на някаква ръководна позиция, той е кандидат. Службите са занимават само с това да събират компромати срещу хора, които могат да бъдат заплаха за управляващите.

 

Този казус, противно на очакванията, няма да попречи на арх. Игнатов. Има хора, които дълго време са аполитични и нямат нужда и потребност от нализане в обществения живот. Това са мислещи хора, не са някакви полуидиоти. Те виждат че това брутално навлизане в живота на един човек - сега това е едно момиче на някакъв кандидат, но това може да засегне всеки.

 

Недялко Йорданов е човек, който през целия си живот положи усилия да реабилитира името на баща си, но синът му Недялко Недялков надмине дори унищожителите на дядо му, каза Кин Стоянов.

 

 

 

Заплахите срещу арх. Игнотов са толкова сериозни, че ще е поражение, ако се оттегли. Той застана зад това момиче. Тя трябва да понесе цялото това изпитание. Как МВР чакат сигнал, публикации могат да са причина и МВР и прокуратурата да се самосезират.  Докараха ни до кърджалийските времена, когато хората са се самозащитили.

 

Кин Стоянов цитира за финал епиграма на Радой Ралин, която гласи: Свободата миг неповторим, на втория ден се превръща в режим.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4779 |11.09.2019 Калоян Паргов пред граждани от ”Орландовци”: Вашите пари от данъци трябва да ги виждате инвестирани в квартала . 0| 3961 |10.09.2019 КРИБ: Трябва ни нов закон против киберрекета . 24| 4868 |10.09.2019 Коларова: България трябва да бъде по-бдителна, Русия е агресивна . 60| 5542 |09.09.2019 Петър Стоянов: Българският национален манталитет беше разрушен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads