Реклама / Ads
14| 3544 |31.12.2022 НОВИНИ

Кирил Петков честити Новата година, карайки сърф

.
„Честита Нова година! Пожелавам на всички да бъдем здрави и да запазим надеждата в себе си!“ - това пожела на българите през 2023 г. лидерът на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков във Facebook с видео, на което кара сърф.
 

„Всеки в края на годината има нужда да остане сам със себе си и да си даде равносметка на изминалата година. Кои грешки е направил? Кои успехи е постигнал? Кои хора са му помогнали по пътя? На кои хора той е помогнал? И да помисли добре за плановете си през следващата година“, заявява Петков, облечен в екип, запътвайки се към морето.


Той оценява 2022 като година на предизвикателствата: „Не беше лесна година: войната, която се случи недалеч от България, инфлацията, привнесена отвън също, но се случиха и много хубави неща и не трябва да ги забравяме и пропускаме“, посочва Петков. Сред тях той изброява намирането на малкия Сашко в Перник, участието на хиляди доброволци в карловско за преодоляване на последиците от наводненията.


„Нещо, което не беше толкова забележимо, но беше много позитивно – страхът започна да отстъпва. Манипулатори, които използваха страха, започнаха да усещат, че това не е инструмент, с който могат да управляват българските граждани“, заявява Петков. Сред страховете той посочва спирането на газа от Русия, че ще понесем жертви от войната в Украйна, ако сме част от демократична Европа и др.


„Това не се случи. Страхът започна да отстъпва. Когато той започва да отстъпва, манипулациите спират. А когато манипулациите спират, надеждата идва. Поглеждам към следващата година с много надежда и се надявам, че и вие ще я запазите, защото България може да бъде едно позитивно място, в което всички ние да се гордеем, че сме българи“, пожелава Петков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 7726 |31.12.2022 Кирил Кадийски за Фрог специално за Украйна: Новата Герника . 1| 3303 |28.12.2022 Научноизследователският кораб ”Св. св. Кирил и Методи” е на котва на изхода на Босфора . 4| 3127 |27.12.2022 Изпращат антарктическата експедиция с кораба ”Св. св. Кирил и Методий” . 7| 3843 |26.12.2022 Кирил Петков: Никой няма монопол пред миналото, бъдещето или коя да е етническа група

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads