Реклама / Ads
0| 3679 |23.07.2019 НОВИНИ

Кобрата: Победихме, защото това сме ние

.
Кубрат Пулев
Победихме, защото това сме ние. Защото сме силни и защото със сърце и с душа правим нещата! И с много любов!. Това коментира Кубрат Пулев пред бТВ, след като лиценза му бе върнат.
 

"Курсовете ме обогатиха допълнително. Благодарен съм на всичко това, което се случи. Чувствам се много по-ъпгрейднат", каза той по-късно пред Нова телевизия.

"Похвалиха ме и за добър английски, което не ме възгордява, защото не смятам, че ми е чак толкова добър. Въпреки всичко - за хейтърите в България, щом в Kалифорния ми одобряват английския, смятам, че всичко е супер", каза Кобрата.

 

"Колкото повече започва да се дъвче подобно нещо и те се опитват да направят, защото атакуваха и Боб Аръм, който няма толкова голямо отношение със случая, вече става смешно. Човек трябва да загуби с достойнство", допълни той. Българинът каза, че таи лоши чувства към Равало и адвокатката ѝ Глория Олред.

 

"Нямам какво толкова да си казвам с нея, нямам нищо лично нито към нея (Олред), нито към Джени Суши. Така че не ги мразя, даже напротив. Веднъж вече им казах, че ги обичам като дами и моите уважения към тях. Естествено, те се бориха, каквото можаха направиха момичетата, но смятам, че истината възтържествува", заяви Кубрат Пулев.

 

"Радвам се, че това остава зад гърба ми. Единственото позитивно нещо от цялата ситуация е, че след като говорих пред Спортната комисия на Калифорния вече има политика за превенция на сексуалното посегателство за лицензите", коментира развоя на събитията Джени Суши в Инстаграм.

 

"Това поведение се случва от десетилетия и има мъже, на които им се разминава, защото жените си мислят, че никой не ги чува и няма кой да ги подкрепи. Наказанието на Пулев е за всички жени, които няма къде да се оплачат. Това е промяната, от която имаме нужда", написа още тя.

 

Братът на Кубрат Пулев - Тервел, смята, че скандалът с целувката дори е допринесъл за популярността на Кобрата в САЩ. "Вместо да ми избодат очите, те изписаха веждите ми", казал Кубрат на брат си след заседанието, разказа Тервел пред бТВ.

 

"Преди да се яви на комисията беше много позитивен и спокоен. Той се извини многократно чрез медиите на Джени Суши и се разкая за целувката, но няма връщане назад. Няма да си направи харакири. Брат ми си изтърпя наказанието", каза Тервел Пулев и допълни, че "винаги гледам да се уча от него, дори от грешките му".

 

Кубрат Пулев каза още пред българските телевизии, че очаква следващия му мач да бъде за световната титла. "Оттук насетне съм готов и съм много жаден и гладен за битки. Отпочинал съм достатъчно, в подготовка съм вече и очакваме мач за световна титла на IBF федерацията, за да мога да постигна своята мечта, Независимо къде, независимо кога, аз съм готов и съм в очакване на подобна битка, независимо срещу кого", каза Кобрата.

 

"Аз съм официален претендент вече една година. Има си правила, които трябва да осъществим по техен начин. Когато се подготвя стабилно и качествено, мисля, че октомври или ноември, смятам, че можем да направим един мач. Искрено се надявам този мач да бъде в България и ще се опитам да бъде. Това ще е нещо, което българите заслужават. Нещо, което не е правено до момента и ще ме изпълни с гордост", заяви Кубрат Пулев.

 

Той смята, че е готов за мач с новия световен шампион в тежка категория на IBF, WBA, WBO и IBO Анди Руис и такава е целта му за следващ мач.

 

"Защото винаги ме питат кога ще се изправя срещу Джошуа, не един път казах, че не е задължително да е срещу него, защото той първо би трябвало да победи и след това да говорим за мач с него. Той, естествено, загуби и така че не трябва да слага яденето преди тигана. Никога не трябва да си прави планове, преди да е победил", коментира още Кубрат Пулев.

 

"Не знам кога се връщам в България, ще тренирам в Лас Вегас и може по-нататък да се прибера в родината. За мен най-важно е да се подготвя и да бъда концентриран и да успея да се подготвя добре, за да изляза готов и сериозен във всеки един мач, независимо дали ще е за световна титла, дали ще е просто за достигане до мач за нея", каза още той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4379 |18.07.2019 Д-р Дечев: Касата трябва да се промени, защото е оплетена в бюрократични окови . 0| 3975 |19.06.2019 Специалист: При парашутен десант има инциденти, защото става пренаселено . 0| 3833 |30.05.2019 Осъдиха даскалица на 5 бона, защото насинила дете . 4| 4705 |29.05.2019 Борис Джонсън отива на съд, защото излъгал народа си за Брекзит

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads