Реклама / Ads
60| 12290 |11.04.2021 НОВИНИ

На кого ни оставяш, бащице... Или какво ни каза тази сутрин Георги Марков

.
Бойко ги направи смешни. Майчето влезе благодарение на Танчето. Ще бъдем натиснати да се лишим от Коледа. Убийците на СДС от ДСБ. Днес искат да ни оправят... Няма мутри в парламента, бе! Всички са като Ален Делон. Боже, колко са почтени! И какъв държавен глава имаме...
 

Тези и други бисери излязоха от устата на Георги Марков - върл защитник на ГЕРБ и Борисов, който често си служи с емоционални слова и гръмки изказвания с неподправено фамилиарничене. Марков многократно е предупреждавал Борисов за политически хаос и дори си позволява да го съветва в социалните мрежи. Ето така, например, преди дни призова: "Бойко, не пипай мандата".

 

Разбира се, Марков не пропусна да прокара и критики към президента Румен Радев - върл противник на кабинета Борисов и едната половина в острия конфликт между "Дондуков 1" и "Дондуков 2". Заради призива му "Мутри вън!" в разгара на антиправителствените протести основна опорка в момента е "президентската партия в Народното събрание". Марков спомена размахнатият юмрук, който силно възмути управляващите и техните приближени.

 

Има един цял анти-ГЕРБ фронт, обясни Марков и с горчивина заяви:

 

"Приемайте нова Конституция, давайте мажоритарния закон на масата, намалявайте броя на депутатите. Правете метра, магистрали. Бойко ще ви даде джипката. За трети път в България победени ще управляват страната. Тия ще ни вкарват в такава национална катастрофа, от която пак Борисов ще трябва да ни спасява. Спасителите свършиха, той е последният!", отсече пламенно Марков.

 

По въпроса възможен ли е ГЕРБ без Борисов Марков коментира:

 

"Питате ме за царска партия без цар. ГЕРБ е мажоритарна партия, Бойко я създаде. Бойко срещу останалите е 9 на 0. Няма никакво противоречие. Проблемът, че не може да управлява той е избирателният закон на БСП, който обрича България на коалиция с коалиция. Ние сме вече в политическа криза. Има парламент, в който има партии, в които не са гласували 50% от гражданите. Партиите на негласувалите са повече", допълни още Марков.

 

По думите му добрият приятел на Ердоган в лицето на Борисов вече го няма и това вещае мигрантска вълна, когато времето се затопли. Освен това над България е надвиснала опасността от джендеризацията, което ще остави българските семейства без Коледа. Марков повдигна и македонския въпрос, който бе една от основните политики на патриотите в лицето на ВМРО, които обаче останаха под 4-процентовата бариера и са извън Народното събрание.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 3841 |09.04.2021 М. Константинов: Нищо на никого не помагаме. Това е като фабрика за колбаси – вкарвате прасета, изкарвате колбаси . 34| 27684 |05.03.2021 Иван Бакалов: Алоооо, за кого говорят американците? Гешев и Борисов ще се ослушат ли? . 10| 5730 |16.02.2021 Георги Кадиев: Държава, която 3 дни не може да открие на кого е една шахта . 26| 3964 |27.01.2021 Ресторантьори излизат на протест: Не знаем на кого са раздали милиардите, но не е на нас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads