Реклама / Ads
2| 5554 |14.07.2021 НОВИНИ

Кой ще триумфира в света на снукъра през 2021 г.

.
Снукърът е една много красива и спокойна игра, в която има повече мислене и по-малко действия. Най-вероятно сте виждали масата, която много напомня на билярдната, но не трябва да забравяме, че правилата са малко по-различни и в рамките на няколко изречения ще се постараем да ги обясним. Имаме бялата топка - бияч, която трябва да вкара 15 червени топки и 6 цветни в определен ред - от жълта до черна. Червените носят една точка, а останалите цветни от 2 до 7 точки. Първо трябва да бъдат вкарани червените топки и черните по определен ред. Логично победител е този играч с повече точки.
 

 Снукърът е особено приятна игра за гледане и ако вярваме на анализаторите, привлича доста интелигентни почитатели. Не случайно и букмейкърът Bet365 дава добри пазари и възможност за номинирането на победител в първенството. На сцената на професионалния снукър има няколко души, които винаги получават особено внимание от феновете. Има причина за всичко това, особено след като битката и вниманието, както смятат и букмейкърите, ще се води между Джъд Тръмп и светилото в този спорт Рони О'Съливан. Джъд започва да се занимава с този спорт на 14 години и още тогава критиците го сравняват с Рони, никой обаче не е подозирал, че години по-късно двамата ще премерват сили и ще показват най-доброто от този спорт. Очевидно е, че ръкавицата е хвърлена, защото както вече казахме, Тръмп (няма никаква връзка с Доналд Тръмп) има високи шансове за успех.

 

Рони "Ракетата" О'Съливан е не само един от обичаните играчи в този спорт, но и един от най-големите майстори. Няколко години поред печели 1-то място но със засилването на конкуренцията, Ракетата не е на висотата, на която беше и в момента е на 3-то място, но може би тази година ще бъде далеч по-добра. Кайрън Уилсън, макар и да получава трето място от букмейкърите, може да се смята и за една много приятна изненада от миналата година. Той спечели Шампионската лига през миналата година, освен това успя да срази и Джъд Тръмп, следователно не само не трябва да го гледаме като човек, който е случайно позициониран в класирането, но и играч, който може да изненада абсолютно всеки.

Имайки предвид възможността да номинираме целия професионален снукър екип от професионалисти, искаме да обърнем внимание и на човека, който има най-ниски шансове в това състезание. Според снукър класацията на този оператор, Риан Давиес е играчът с минимални шансове и заковава, заедно с още много други свои колеги един безумен коефициент за успех. Професионалистът е толкова известен, че трудно бихте успели да откриете и статистиката му. Препоръчваме да обърнете внимание на този спорт, ако търсите различна дисциплина, която все още се излъчва свободно и искате да се запознаете с малко повече разнообразие, препоръчваме да изгледате поне една среща.

 

Снукърът продължава да се слави като един от неофициалните спортове, които привличат вниманието на родните зрители. Статистиката го показва, а освен това не трябва да забравяме, че за кратко време се създаде републиканско първенство, започнахме да каним на родна територия някои от големите майстори, чиято основна функция е да популяризират този спорт и да го правят изключително вълнуващ. Очакваме следващата година да се поканят и още звезди за едно майсторско представяне на родната сцена – интересът очевидно е наличен.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 2903 |08.07.2021 СЗО: Пандемията от COVID-19 е причинила смъртта на над 4 млн. души по света . 5| 3447 |28.06.2021 Енергиен експерт: Предстоят тежки години за икономиката в света . 0| 3034 |22.06.2021 Над 8500 деца са използвани за войници в конфликти по света през 2020 г., близо 2700 - убити . 1| 3006 |14.06.2021 България е на 45-о място по щедрост в света за 2020 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads