Реклама / Ads
4| 3535 |06.04.2023 НОВИНИ

Коя е Сторми Даниълс, обвинителката на Тръмп?

.
Сторми Даниълс Източник: Евронюз
Историческото дело срещу бившия държавен глава на САЩ Доналд Тръмп за даване на подкуп на порноактриса провокира много въпроси за това какво ще бъде политическото бъдеще на републиканеца. Малко хора обаче знаят коя всъщност е Сторми Даниълс, която се оказа в окото на бурята. Мнозина дори започнаха да правят сравнения със случая „Моника Люински“, който разтърси Щатите през 90-те години.
 

Сторми Даниълс или Стефани Клифърд, е 44-годишна звезда от порно индустрията в САЩ. Името й нашумя, след като стана ясно, че е получила 130 хиляди долара от адвоката на Доналд Тръмп през 2016г., за да запази мълчание за предполагаема афера с тогавашния кандидат-президент, пише Евронюз.

 

През последните години Даниълс изгради цяла бизнес империя, при това доходоносна, около аферата с Тръмп и си спечели милиони нови фенове. Самата тя написа в Twitter, че след като се е появила новината за обвиненията срещу Тръмп, поръчките валят за продукти с нейния автограф. Даниелс стартира и собствено телевизионно риалити шоу . След като Тръмп обяви предстоящия си арест, търсенията на Даниелс в уебсайт за онлайн филми за възрастни скочиха с 21 655%. И така от бедно отритнато момиче, тя се превръща в заможна бизнес дама.

 

Няма как покрай последните събития да не си припомним и емблематичния случай „Моника Люински“. През 90-те години, тогава 22-годишната стажантка в Белия дом, е обвинена в извънбрачна връзка с президента Бил Клинтън. И двамата отричат, като Клинтън даже лъжесвидетелства в съда. Въпреки помитащата медийна буря, демократът запазва поста си. Люински обаче, за разлика от Сторми Даниълс, изпада в криза като споделя, че заради скандала години наред не е можела да си намери работа, изпадала в депресии и имала суицидни мисли. И при двата политически скандала обаче в основата стои едно – лъжата на първия мъж в държавата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3428 |06.04.2023 Източват ли яз. “Жребчево” незаконно? . 0| 3108 |06.04.2023 Контрера предлага Грети Стефанова от ДБ за и.д. кмет на ”Красно село” . 13| 3242 |06.04.2023 България била ”длъжна” да пази МОЧА, смята Кремъл . 41| 8753 |06.04.2023 Фрог нюз – 15 години неподарена свобода

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads