Реклама / Ads
2| 6254 |03.01.2018 НОВИНИ

Кольо Парамов категоричен: Трябват ни нови избори и Национално правителство

.
Източник: БГНЕС
Не мога да давам прогнози, знам само, че България е ощетена от решението за изкуствен фалит на КТБ и поведението на БНБ ще бъде много добре засечено, отчетено и цялостният политически елит ще трябва да се произнесе, че няма държавническо поведение, а политически умисъл. Така смята финансистът и анализатор Кольо Парамов.
 
Казусът „Магнитски“ е фундаментален за бъдещата демокрация на България и принуда за организиране на Национално правителство“, допълни той пред BiT.

За мен този въпрос умишлено се пропуска. До 31 март финансовият министър на САЩ ще даде решението си по отношение на препоръките за реализиране на казуса „Магнитски“ в България, каза още Парамов.

Той коментира и поемането на председателството на Съвета наа ЕС от България: По време на европредседателството може да се стигне до предсрочни избори, прогнозира Парамов.

По думите на финансиста връщането на антикорупционния закон, дебатът около вота на недоверие, мощната атака от западните медии по отношение на целия корупционен процес в България, са едни от факторите, които дават основание да се предполага, че във вътрешните работи на страната ще има чужда намеса.

„Това, че ще има подготовка за нови парламентарни избори и консенсус за изграждане на едно ново, Национално правителство, две мнения няма“, категоричен е Парамов.

„Ние имаме много големи проблеми – трябва да видим какво ще правим с Валутния борд, колко време ще сме в чакалнята на Еврозоната, как ще се регулира вътрешнобанковият пазар – тези въпроси трябва да бъдат поставени на масата“, допълни Парамов.

„Иван Костов се сеща за нещо сега, което преди 19 години подкрепяше – той прокарваше идеята за АЕЦ „Белене“, така Парамов коментира казаното от бившия премиер за проекта за втора АЕЦ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4248 |29.11.2017 Парамов: Приватизацията беше изключително безконтролна . 1| 5563 |07.11.2017 Парамов пред Фрог: Медиите на Пеевски извращават, нагли са и вулгарно лъжат . 3| 5484 |01.11.2017 Московски категоричен: Няма да отнемем лиценза на ”Юнион Ивкони” . 6| 8571 |23.10.2017 Кольо Парамов: Пеевски и Цонев мерят търпението на Сотир Цацаров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads