Реклама / Ads
58| 6508 |19.04.2021 НОВИНИ

Контузия след футболен мач вероятно ще спаси Борисов от ”народния съд” в сряда

.
Бойко Борисов
Днешната футболна контуция на министър-председателят в оставка вероятно ще бъде и оправданието му да не се яви пред народните представители и в сряда. Така той за пореден път ще отърве кожата от „народния съд“, за който говореше неспирно през последните дни. Бойко Борисов бе приет за спешна оперативна интервенция в УМБАЛ „Софиямед“, потвърдиха официално от болничното заведение.
 

Той бе опериран преди минути по повод на травма на дясното коляно, получена по време на футболен мач, от доц. д-р Антони Георгиев, един от най-добрите травматолози в страната и началник на Клиниката по артроскопска травматология в лечебното заведение.

 

„След извършен ядрено-магнитен резонанс в УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов" е установена увреда на вътрешния менискус на ставата с дислокация на част от него. Г-н Борисов се възстановява след артроскопската интервенция и ще остане под наблюдение“, коментира доц. Георгиев.

 

Официалното съобщение от УМБАЛ „Софиямед“ дойде само около час след като се появиха информации, че премиерът в оставка Бойко Борисов е бил приет в УМБАЛСМ “Пирогов”, а по-късно транспортиран до друго лечебно заведение.

 

Коментарите не закъсняха. Във Фейсбук проф. Николай Слатински написа:

 

"Нелепо до безпредел.
Такова театрално падане за дузпа, че след него коляното се нуждае от незабавна операция..."

 

Facebook, Николай Слатински

 

 

СТАРИТЕ НОМЕРА НА СТАРОТО КУЧЕ


Хванах се на бас с едно приятелче, че Онуй ще се тръшне болно тези дни или ще има опит за атентат срещу него. Ми познах! Оперирали го били в някоя болница из София, бил се контузил хайвана!


Номерата му са вече толкова изтъркани, че никой не им се хваща. Но ми стана интересно как медиите продължават да го четкат - "знае се, че премиеът е спортна натура.". Спортна, спортна, колко да е спортна! По-скоро спорна натура!
Да му пожелая дълго и тягостно възстановяване в добра болница, че в ЦСЗ здравните грижи не знам как са.....


Facebook, Елена Гунчева

 

 

"Искаме да научим Борисов, че сме парламентарна република, затова го викаме в парламента. Позволете ми да изразя съмнение по повод операцията на Борисов, но ако е вярно - бързо оздравяване му желая. Въпреки че сме свикнали с тези номера 4 години", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред БНТ.

 

"Бързо оздравяване на господин Борисов. Жалко е, че се спекулира и с това", каза Георг Георгиев от ГЕРБ по Българската национална телевизия.

 

Шефката на ПГ на партията на Бойко Борисов Десислава Атанасова пък остана стъписана, след като водещата на "Лице в лице" по bTV й съобщи новината в ефир.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 80| 5732 |19.04.2021 Борисов е в болница. Оперират му коляното след контузия . 15| 5177 |19.04.2021 Соня Момчилова: Опасявам се, че след толкова часове в джипката, Борисов има сериозни проблеми с опорно-двигателния апарат . 5| 3562 |19.04.2021 ”Борисов 3” се скара на Скопие за последно и поиска строг мониторинг . 15| 3490 |18.04.2021 Москва: Прага е наясно какво ще последва след подобни „фокуси“ като гоненето на дипломати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads