Реклама / Ads
4| 4756 |26.01.2017 НОВИНИ

Корнелия Нинова: В 44-то НС ще има правила, възмездие и справедливост

.
Корнелия Нинова
БСП определя мандата на 43-то Народно събрание като провал и две загубени години. Това заяви от парламентарната трибуна Корнелия Нинова. Стигнахме до 7 % подкрепа от българския народ за институцията парламент. Само 7% от хората харесват това което сме свършили тук.
 

„Миналата седмица се случи нещо, което събира в 1 минута всичко и казва всичко за нашата работа и оценката, която получаваме от народа, за статуквото и неговото отрицание- една реплика от президента Радев: „Остава ви една седмица”. Тази реплика получи възторжена подкрепа от множество българи. От другата страна- реакция на представители на управляващото мнозинство, че са обидени и че са унизени.  Това показва високомерие, агресия и съпротива срещу промяната, която народът поиска и си взе. Колегите от управляващото мнозинство продължават да показват неразбиране на това, което народът ни каза- агресия и съпротива  на промяната. Затова сме на 7%.”, допълни Нинова.

 

По думите й в 44-то НС ще трябва да се постави център на политиката на непреимирима съпротива срещу кражби, мафия и блага на отбрана класа.

 

„Втората централна политика  на БСП ще бъдат доходите, българска индустрия, българско производство, българско земеделие. Никакви обяснения, че това били протекционизъм и противоречи на 155 директиви няма да ни спре да защитим българския интерес.  Средно образование, което дава професия и промяна в Закона за училищното и предучилищното образование, с който съсипахте цялата образователна система.  Здравеопазване, в което, ако си си внасял вноските, ще се лекуваш без да плащаш, а ако си беден и не можеш, държавата ще ти помогне. Млад си и не можеш да си купиш жилище- държавата ще ти помогне като опрости лихви. Предприемчив си и не можеш да стартираш бизнес- държавата ще помогне като те освободи от данък за 2 години. Възрастен си и пенсията ти е ниска- държавата ще я преизчисли. Нелегален имигрант си- ще отиваш там от където си дошъл”, обяви още лидерката на БСП.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4703 |25.01.2017 Нинова: Този парламент взе неразумни за България решения . 3| 4153 |24.01.2017 Корнелия Нинова: Години говорим за децентрализация. Да я направим . 7| 5006 |22.01.2017 Корнелия Нинова към Румен Радев: Гордея се с теб и знам, че ще бъдеш достоен президент . 18| 5880 |21.01.2017 Корнелия Нинова: Целта на БСП е 8 милиона българи и нито един от тях под прага на бедността

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads