Реклама / Ads
13| 4008 |25.01.2021 НОВИНИ

Корнелия Нинова: Българска свободна телевизия има бъдеще

.
Честит празник на всички работещи и свързани с Българска свободна телевизия. Това, което искам да ви кажа, мога да го събера в пет думи - характер, професионализъм, свобода, благодарност и бъдеще. Проявихте характер, въпреки всички трудности - да устоим, да ги преодоляваме и да продължаваме напред.
 

С тези думи се обърна към екипа на Българска свободна телевизия председателят на БСП Корнелия Нинова по случай втория рожден ден на телевизията.

 

„Бяхте професионалисти да отразявате обективно събитията в България и по света. Бяхте и свободни да отразявате събитията в България и по света такива, каквито са - без цензура и без ограничения.”, подчерта Нинова: „Затова четвъртата ми дума е благодаря ви. Благодаря за всичко това“.


Лидерът на БСП акцентира върху перспективите пред левицата и всички, свързани с нея:

 

„Имаме бъдеще. Вярвайте в това. И в собствените си сили, и в нашите общи усилия. Винаги може да разчитате на нас. И аз вярвам, че телевизията ще се развива и ще стане наистина една от най-силните в бъдеще“.

 

„Честит да е празникът. Кураж, здраве и сили, за да продължаваме напред. Благодаря ви”, поздрави Корнелия Нинова всички, работещи в БСТВ.


Управителят на „Българска свободна медия“ Вяра Емилова благодари за думите на Корнелия Нинова и подчерта многократното увеличение на зрителите на БСТВ през последната година.

 

Вяра Емилова пое ангажимент телевизията да става все по-силна в бъдеще, като увеличава зрителската си аудитория и утвърждава медията.

 

Преди две години БСТВ беше създадена като национален обществен оператор. През краткото време медията успешно защити своя профил и цели да работи в защита на обществения интерес, информирания избор и свободата на словото. Телевизията от началото си утвърждава и разпространява българската култура и народното творчество, повдига духа, вярата и самочувствието на нацията.

 

Българска свободна телевизия е кауза, посветена на хората и идея - в името на България.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 3419 |24.01.2021 Корнелия Нинова: Водим позитивна кампания с конкретни предложения и грижа за хората . 45| 4051 |23.01.2021 Нинова: Случаят с Навални е вътрешен проблем на Русия . 6| 3573 |20.01.2021 ЕК даде зелена светлина за българската схема за подкрепа на микро, малки и средни предприятия . 11| 5882 |19.01.2021 Скеч от Скопие: Не искам българска ваксина, ще ми сложат чип (видео)

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads