Реклама / Ads
39| 6029 |13.09.2013 НОВИНИ

Кортенска: В ръководството на Реформаторите има хора на Прокопиев

.
Мирослава Кортенска, която нашумя покрай скандала с Научния фонд довел до отстраняването на Сергей Игнатов от Министерството на образованието, обвини новия Граждански съвет на Реформаторския блок, в който участвали хора на Иво Прокопиев.
 

Михаил Неделчев ходеше с бял смокинг на рожден ден на Илия Павлов. Как този човек ще отвоюва държавата от мафията, попита Кортенска. В Гражданския съвет е поставен Трайчо Трайков, който е проверяван за сделка заедно с бившия финансов министър Симеон Дянков, на преден план е и бившия председател на фондация "Демокрация" по времето на Иван Костов, когато Майкъл Чорни беше рекетиран да дава пари за тази фондация и „Бъдеще за България“. Така формирани, Реформаторският блок не са решение за дясното, а част от този проблем. Те се свързват с много от сделките, които са несправедливи за България, става въпрос за правителството на Иван Костов, каза Кортенска.

Това е патерица, беквокал на ГЕРБ. В момента се разработва и опакова този граждански съвет, в който участва и Харалан Александров, в който чрез неутрални личности ще се прикрият биографиите на ДСБ, СДС и хората на Кунева.

По телефона се включи Стефан Гамизов, който остро разкритикува ДСБ и Иван Костов, като го обвини, че той е свързан с руската енергийна олигархия. Аз съм ярка фигура на прозападните енергийни проекти, похвали се Гамизов. Реформаторският блок е опит Иван Костов да се върне в политиката след като беше изхвърлен от там. Гамизов реши да разкритикува БТВ и националните медии. Прави ми впечатление, че не се допуска възможността да има израстване на политически лидери извън обичайните БСП, ДПС или Реформаторския блок. Като ги поканите рано сутрин ще ви разказват приказки за последните години. През следващите седмици ще изненадаме политическата класа и вдясно и вляво, закани се Гамизов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 5419 |12.09.2013 Реформаторите - заложници на парите на Кунева . 19| 6138 |31.08.2013 Първанов: Част от БСП-ръководството е загърбило очакванията на хората . 21| 5699 |29.08.2013 Проф. Кортенска: За първи път и трите основни институции в България са атакувани . 33| 4786 |20.08.2013 "Синьо единство" предлагат на Реформаторите ротационно председателство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads