Реклама / Ads
4| 2774 |19.10.2022 НОВИНИ

Костадин Костадинов с мерак да ”преоснове България”

.
Костадин Костадинов
Очаквате ли от евроатлантическата тълпа в залата да ви управлява добре? Това запита в декларация от името на ”Възраждане” лидерът на партията Костадин Костадинов.
 

"Уважаеми сънародници, обръщам се само и единствено към тях, защото всички в тази зала трябва да бъдем преди всичко само едно - българи. Питам ви, уважаеми сънародници, тъй като в тази зала рядко биват питани българските граждани, харесва ли ви резултатът от изборите, допада ли ви, че за пореден път Народното събрание ще събере не народни представители, а безразборна евроатлантическа тълпа?

 

Никой не може да говори от името на българския народ, защото мнозинството се въздържа от участие в изборите. Не знаем какви са причините, поради които повече от 61 % от българите не гласуваха. Но можем да се досетим - апатия, душевна леност, деградация. Това пише смъртната присъда на нашия народ и държава. Изчезваме като народ, според официалната статистика, която дори занижава истинските числа", добави той.

 

"Почти цяла седмица все още несвиканото Народно събрание се занимаваше с безспорно най-важния казус за държавата ни - дали посланиците на Русия и Беларус да присъстват на тържественото откриване на парламента", посочи иронично Костадинов.

Според него, в залата има евроатлантическа тълпа с инфантилно поведение. "От тези хора ли очаквате да ви управляват, очаквате ли да ви управляват добре и да поставят българския национален интерес над всичко, както се заклеха? Съмнявам се. България е най-старата държава в Европа. Не за първи път сме изпадали в тежка духовна и политическа криза", каза лидерът на "Възраждане".

 

Той призова за запазване на българския лев и да изберем свободата пред робството. По думите му, "Възраждане" е инструментът, който ще помогне това да се случи. Костадинов обеща да се борят за всяка българска душа, колкото и да им струва това. "Крайно време е българската политика да бъде управлявана от мъже, а не от мижитурки. Тук сме, за да преосновем България", добави той.

 

Костадинов призова да не допускаме въвличане на страната ни във войната и от територията на България да бъдат премахнати чуждестранните военни бази.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 31164 |19.10.2022 Депутати демонстративно напуснаха залата при речта на Костадинов . 6| 5821 |15.10.2022 Костадин Костадинов: Готови сме с кабинет, няма да се извиня на медиите . 34| 11652 |14.10.2022 Псувни и обиди отнесе Костадинов на жълтите павета: Руска ку*ва (ВИДЕО 18+) . 1| 3309 |14.10.2022 Пламен Костадинов отново начело на мъжкия волейболен отбор

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads