Реклама / Ads
30| 4898 |15.02.2011 НОВИНИ

К. Костадинов: ДПС не се числи към кресливата опозиция

.
К. Костадинов
Скоро Доган ще проговори; мълчанието му е знак; РЗС е полупарламентарна опозиция; отцеплението на Касим Дал беше буря в чаша вода, каза ДПС-депутатът.
 

Димо Гяуров търси под вола теле, оттук нататък изследователите на историческата наука могат да нищят делото за Доган, но решението на последна инстанция е ясно
. Силното в това решение е, че съдиите успяха да се абстрахират от политическия натиск, който се оказваше, дори само като контекст и се съобразиха с духа и буквата на закона, коментира по НТВ Камен Костадинов от ДПС.

В политически речи се говорят неща, несъотносими към съдебни дела, добави още той. Няма как да има съглашателство, за това трябва да има желание страните да се съгласят на подобно нещо. Няма лошо, ако има нарушение на закона, да има осъдени. но при г-н Доган нямаше конфликт на интереси и не можеше да се търкаля дело 3-4 години. Оказа се, че съдът в България на 21 век не се съобразява с политиците, които са на власт и това е добре. Законът не се експлоатира в частен интерес, каза Костадинов и добави, че това се отнася до всички евентуални потърпевши.

В нечии глави може да вървят някакви схеми, но не съм в течение и не знам как се управляват вестниците, които минават за близки до ДПС, няма връзка между медиите на г-н Пеевски и ДПС, осведоми той.

ДПС не се числи към кресливата опозиция
; РЗС е полупарламентарна опозиция, затова в тази връзка изглеждаме от едната страна на барикадата с правителството, защото сме против всякакви неидентифицирани субекти. Същевременно сме и срещу несправедливостта.

Ахмед Доган говори винаги в рамките на партийни заседания, може би скоро ще говори по някаква тема, но той и с неговоренето си изразява позиция и дава знаци.

Отцеплението на Касим Дал беше буря в чаша вода; ДПС пак си е монолитна партия, заключи Костадинов и определи като неправилно, че партията се капсулирала и изолирала. Рано е да се говори за президентски избори, защото политическата ситуация се променя драстично; всеки оцелял, ако почне да планира какво ще се случи след една година, явно не е в час.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 5377 |11.02.2011 К. Костадинов: Странно усмихнати бяха от Галерия . 8| 6017 |28.01.2011 К. Костадинов: К. Дал изпълнява чужд сценарий . 60| 5043 |13.01.2011 Е. Костадинов: Цветанов не е бил в структурите на ДС . 17| 5410 |13.01.2011 К. Костадинов: Касим Дал не може да разцепи ДПС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads