Реклама / Ads
4| 4238 |02.06.2019 НОВИНИ

КПКОНПИ обискира мезонета на Ральо Ралев

.
Ральо Ралев
Служители на КПКОМПИ и полицията посетиха снощи мезонета, обитаван от арестувания кмет на район ”Северен” Ральо Ралев. На площадката пред апартамента са били струпани десетина куфара и луксозни пътни чанти.
 

Бус на Криминалистичната лаборатория, няколко полицейски автомобила и служебни коли на Комисията от София са паркирарали снощи около 20 часа на бул. "Шести септември" 35-А , където на последния етаж на сградата Royal Hill е разположен мезонет с площ 540 квадрата и терасата със същия размер, съобщава TrafficNews. 

 

Проверката е продължила няколко часа. Интересното в случая е, че преди посещението на униформените, някой очевидно се е опитал да заличи следите от живот в жилището, като изнесе дрехи и вещи, които биха свързали въпросния обитател с луксозното място.

 

Въпросното жилище се води собственост на фирма , която е инвеститор и на цялата сграда. Според регистъра там не живее никой. Апартаментът е на последния етаж. Той се състои от два свързани апартамента по 125 квадрата, който в последствие е надстроен с още един етаж, превръщайки го в мезонет. Покривното пространство на мезонета и съседната сграда е превърнато в огромна тераса, на която има джакузи, японска градина, кътове за отдих и много зеленина.

 

Кметът Ралев бе задържан по обвинение в корупция. Строителен предприемач в Пловдив е бил изнудван за 60 000 лева, за да му бъде издадено строително разрешение от район Северен в Пловдив. Паралелно с Ралев бе арестуван и посредникът, който е получил белязаните пари - карловския бизнесмен Иван Делевски.

 

Твърди се, че предприемачът, подал сигнала срещу Ралев е собственик на малка строителна фирма с не повече от два приключени обекта. Проектът, за който той е търсел протекции и съдействие, е бил връщан неколкократно заради нарушения. Днес следобед в спецсъда е внесено искане за постоянна мярка за Ральо Ралев и Иван Делевски.

Очаква се съдът да се произнесе, съобщава Дир бг.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4754 |23.05.2019 Само във Фрог: Шефът на КПКОНПИ удължи отпуската си до средата на юни . 10| 5604 |22.05.2019 Нинова: Използва се МВР за всяване на страх, не вярвам и минута на КПКОНПИ . 13| 15430 |15.05.2019 Само във Фрог: Отпускарят Пламен Георгиев управлява КПКОНПИ по телефона /документ/ . 5| 4479 |13.05.2019 КПКОНПИ чака коригираща декларация от Порожанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads