Реклама / Ads
4| 5721 |09.11.2022 НОВИНИ

Кръстева и пиарите й поздравиха Морфов за ЧРД. Шефът на Народния театър остави екипа без промяна

.
Велислава Кръстева и пиарския й екип в Народния театър “Иван Вазов” честитиха рождения ден на Александър Морфов. Междувременно пък шефа Васил Василев заяви, че няма да има промени в екипа на театъра след скандала.
 

Малко хронология… 

 

По вратата на не съвсем новата пиарка на Народния театър Велислава Кръстева се появиха надписи “ДПС” и “Изчезвай”. По-късно главният режисьор Александър Морфов потвърди спекулациите, че именно той стои зад деянието, но се мотивира с това, че не може да търпи хора без морал и е против политическата пропаганда. 

 

Морфов се оказа възмутен от факта, че докато е на длъжността пиар на Народния театър, Велислава Кръстева придружава Ахмед Доган до урните на 2 октомври. Самата Кръстева бе депутат в няколко парламента от групата на ДПС и не крие политическите си пристрастия. Морфов изразил възмущението си пред директора на театъра Васил Василев, но не срещнал подкрепа. 

 

“Екипът ще продължи да работи в същия състав. Обичам хората, които работят в него. Мисля, че съм събрал такива, които обичат българската култура и трябва да работят за нея. Театърът се развива и ние трябва да продължим да го водим напред“, заяви пред Българското национално радио Васил Василев. 

 

На фона на тези разпри и очевидното напрежение между Велислава Кръстева и Александър Морфов, пиар екипът на Народния театър реши да честити рождения ден на режисьора. 

 

“Честит рожден ден на главния режисьор на Народния театър – Александър Морфов!Пожелаваме му много здраве, щастие, творчески успехи, аплодисменти и артистични постижения!”, пишат на Facebook страницата си от Народния театър. 

 

Въпросът е ще приеме ли Морфов тези пожелания? 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2825 |21.10.2022 Проф. Кръстева: Парламентарният блокаж работи за президента и антисистемните партии . 12| 34744 |10.10.2022 Това означава много: Кои поздравиха и кои не Путин за 70-годишния юбилей? . 0| 2748 |09.09.2022 Проф. Кръстева: Загадката Елизабет II изнесе мастърклас по непредсказуемост на политическата класа . 0| 7874 |08.08.2022 Проф. Кръстева: Говорим за геополитическа приориентация на държавата, щом се отказваме от Клуба на богатите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads