Реклама / Ads
0| 9791 |17.07.2022 НОВИНИ

Криминалист разкри: Военен магистрат, близък до Гешев, е бил сред първите на катастрофата на Семерджиев

.
Иван Славов
Военен прокурор е пристигнал веднага след полицията на мястото на тежката катастрофа на булевард ”Черни връх” в София, предизвикана от Георги Семерджиев.”Той се е легитимирал и е започнал да оглежда останките от колата докато говори по телефона”, Това заяви криминалистът Иван Савов, който подчерта, че има някои разминавания в информацията по случая.
 

„Първи на мястото на произшествието са пристигнали униформени служители от едно специализирано подразделение в София, които са запазили местопроизшествието и са извършили първите рутинни действия по обезопасяването на района. Интересно е кой е дошъл след тях – един човек с бял костюм. Това е един военен прокурор, чието име ще спестя за момента – нека властите се произнесат. Този човек се появява, влиза в периметъра, който е ограден, легитимира се като магистрат и започва да говори по телефона, да оглежда и да обикаля останките от автомобила и за съжаление телата на загиналите момичета”, посочи той пред Нова телевизия.


Възможно е военният прокурор да е минавал от там като случаен гражданин. "Моята хипотеза е, че някой го е изпратил там, за да види какво се случва. И тук вече нещата излизат извън МВР и въпросът е дали въпросното лице Семерджиев не е свързан с по-високите етажи на властта. Този военен прокуроро е приближен до главния прокурор. Всички го знаят. Говоря за Адалберт Кръстев, да", подчерта криминалистът.


По думите му униформените служители нямат право да му направят каквото и да било. „Той – бидейки магистрат – има правото да се намесва в рамките на произшествието.

 

Едва след това пристига автомобил от 4-о районно, управляван от Мирослав, приятелят на Симона. И след това пристига и самата Симона Радева. Тя е била цивилна и с личния си автомобил и стои там около 40 минути. Интересно е, че униформените от районното там не са ѝ попречили. Тя си говори с тях и след това си тръгва”, заяви той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3343 |13.07.2022 Елена Йончева към военен № 1 на ЕС: Заплашена ли е България от въвличане във войната в Украйна . 0| 3226 |12.07.2022 Военен експерт: Херсонска област скоро ще се превърне в арена на най-ожесточените боеве . 0| 3554 |05.07.2022 Военен експерт: Решителната битка за Украйна ще се проведе на юг . 0| 64080 |05.07.2022 Отцепилият се от Слави Радостин Василев разкри: Виктория Василева, която създаде ИТН, беше на срещите с Кирил Петков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads