Реклама / Ads
1| 7857 |20.10.2017 НОВИНИ

Лъчезар Филипов: Много учени ги е страх от извънземния разум

.
Лъчезар Филипов
Официално преди осем месеца БАН порица и заплаши с елиминиране ученият Лъчезар Филипов, ако продължи да се занимава с изследванията си за извънземните. По-късно той получава реабилитация, но не в България, а в чужбина. Бях реабилитиран от италиански и френски колеги, с които участвах в дискусия за извънземния разум, информира той.
 
Учените не говорят дали има или няма извънземен разум. Въпросът е дали трябва да контактуваме активно или трябва да се снишим. Въпросът е какъв да е контактът - активен или пасивен. Много от учените казват, че трябва да  си траят, за да не дойдат, за да не ни избият, обясни ученият пред BiT.

Хората се манипулират заради тяхната неграмотност. Проблемът с извънземния разум е  сложен. В момента ние не знаем с кого контактуваме. В Малта беше показан доклад за едно африканско племе,  което говори нечленоразделно. И се казва, че не можем да разгадаем техния език, камо ли да контактуваме с някой от друга планета. Наличието на живот на други планети е под нивото на човешкото съзнание, каза още той.

Рокфелер набира пари за да се събира всичко свързано с извънземни. В борда на тази инициатива са семейство Клинтън. Тази инициатива си същестува. Малко преди убийството на Кенеди Хрусчов се обръща към американското правителство за размяна на информация за извънземни. И когато е поискал тази информация Канеди, го гръмнали. Може би това е причината. Това на Филипов го е разказал американският учен Стивън Басет.

Разкриването на информацията за извънзени ще покаже, че бумът в космическите изследвания е бум на реинженеринг - пада чиния, крие се и после се възстановява. Американците отричат за зона 51, а руснаците отричат за Капустин Яр, това са зоните в САЩ и Русия, където влизат и излизат обекти, разкри той.

Ортодоксалната наука казва, че няма извънземни. А се наливат пари за апаратура за търсене живот на други планети. На Венера може да съществува форма на живот на амоняк. Когато е възникнал животът на земята, той е възникнал без кислород. Ето ми реабилитацията, посочи ученият.

Жестокото разслоение на нашата цивилизация е причина да нямаме контакт с извънземни. Има развити държави и има племена по Амазония. Докато същствува това, всеки висш разум би се замислил, дали да ни подаде ръка.Ако го направят, вместо да си вържем гащите, ще започнем да се стреляме с прашка, обясни Лъчезар Филипов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4902 |18.10.2017 Д-р Димитър Ленков: Бедният българин най-много доплаща за здравеопазване . 1| 3975 |18.10.2017 Валентин Радев: Много групи у нас се саморадикализират . 3| 4515 |08.10.2017 Джамбазки за Валери Симеонов: Не е много умно да се обявява война на медиите . 1| 4891 |06.10.2017 Прогноза: Зимата тази година ще е много снежна и студена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads