Реклама / Ads
0| 3678 |24.10.2022 НОВИНИ

Кучето от парламента редовно пътувало с автобус 280

.
Кучето, което посрещна официалните лица на откриването на парламента, остава в нелегалност. Въпреки опитите на желаещите да го осиновят, то бяга и не желае да бъде опитомено. Кучето живее в Студентски град и редовно пътува до центъра с автобус, предаде Bulgaria ON AIR.
 

Кое е това куче?

 

Кучето, което посрещна официалните лица на откриването на парламента, остава в нелегалност. Въпреки опитите на желаещите да го осиновят, то бяга и не желае да бъде опитомено. Кучето живее в Студентски град и редовно пътува до центъра с автобус.

Кое е това куче?

 

Въпросът търси своя отговор от сряда, когато 48-ият парламентът беше открит, а пред парадния му вход уличното куче посрещаше депутатите, изправено гордо като гвардеец. Според наше разследване, подкрепено от показанията на очевидци, най-известното куче в държавата живее в "Студентски град", и по-точно в района на Зимния дворец.

 

Бранко, който е доставчик на китайска храна, разказва невероятна история - кучето често се возело само на автобус 280.

 

"Качи се вътре, стои си мирно, няма нещо да закача хората и като стигне някоя спирка, на която да слезе - слиза си. После на връщане пак същото", сподели Бранко. "Веднъж го видях даже на "Дианабад" слезе долу. И викам край, след два дена си се върти пак", добави той пред Bulgaria ON AIR.

 

На въпроса с какво е стигнало да парламента, той посочи автобусите 280 и 94.

"Слязло е на Софийския университет и е стигнало до парламента", предположи той и уточни, че не го е виждал да се вози в метрото.

 

Търсенето продължи и в двора на Националната спортна академия, където 241-вият депутат имал навика да се разхожда. И така бежовото куче вече е градска легенда. Десетки са сигналите, че е видяно на различни места по едно и също време.

"Разочарована останах, защото видях кучето, което издирвате в кв. "Витоша" до Симеоновско шосе", каза Биляна.

.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3266 |23.10.2022 Eмил Соколов: В парламента има две мнозинства . 3| 3140 |22.10.2022 Василев: Избрахме фасада и човек, който няма да пречи. Това не е ролята на парламента . 8| 3354 |21.10.2022 Десислава Атанасова: Опорка е, че това е мнозинството в парламента . 26| 55336 |21.10.2022 Адв. Грета Ганева: И Илия Павлов не би повярвал, че Главният Мултак ще председателства парламента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads