Реклама / Ads
40| 6329 |30.01.2014 НОВИНИ

Кутев: Появяване на Цветанов по телевизията е плюс за БСП

.
Антон Кутев
Последните информации за подслушване на Цветан Цветанов са типично в негов стил. Слушах адвокат Менко Менков и от неговите думи не се разбира, че има незаконно подслушване, заяви по БНТ Антон Кутев от БСП. Това е един ПР скандал, за да се отвлече вниманието от следствения Цветанов. Ясно е, че той наистина е подслушвал и то масово. Сега се опитват да ни обвинят и нас в същото, за да кажат - виждате ли, тези не са по-добри от нас.
 

От ГЕРБ говорят за неща, за които са най-много уязвими. Живеем в технологичен век, това дава възможност всеки да си подслушва. В момента има много политически дилъри, които имат интерес от тези скандали. Цветанов е бита карта. Всички знаем за любовта на съдебната система към него, която е лична. Надявам се съдебната система да бъде безпристрастна в този случай, каза Кутев.

 

Всяко едно появяване на Цветанов по телевизията е плюс за БСП, той не го разбира това. Цветанов много отдавна се е пуснал на бобслея и никой не го е качвал. От доста време той няма бъдеще в политиката, смята Кутев.

Не виждам смисъл, ако има референдум, той да бъде по тези казуси. В Избирателният кодекс има далеч по-важни, пример е уседналостта, печатането на бюлетини. В последните месеци водихме много разговори с всички, които искаха Изборния кодекс. Според мен задължителното гласуване няма да реши проблемите, а напротив ще създаде нови. Не ни е страх от референдума. Нека има референдум, но за други казуси. В БСП искаме да подредим държавата, в която живеем, увери Кутев.


Думите на Георги Първанов са политическа шизофрения. Това, което говори той, е политическо несъстоятелно. Тези хора се самоизключиха сами от БСП. Някой да е чул Първанов да говори лошо за Бойко Борисов и ГЕРБ, попита Кутев и каза - напротив! Той говори само за БСП, осведоми А. Кутев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 37| 5596 |30.01.2014 "Секретен документ": Цветанов подслушван и в момента . 72| 8235 |26.01.2014 Цветанов: Борисов е контролиран чрез друго лице . 9| 6398 |25.01.2014 6 пъти "Не" заръчал К. Георгиев на Цветанов . 16| 6608 |24.01.2014 М. Менков пред Фрог: Нарочно не са питали Калин Георгиев за СРС-тата на Цветанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads