Реклама / Ads
8| 6484 |04.08.2021 НОВИНИ

Куцият лъв Любчо, българските приоритети и журналистите ни в Токио

.
Лъвът Любчо Източник: бТВ
Трагедия в Разград: лъвът Любчо в зоопарка куца, когато стъпва на асфалт. Репортажи, интервюта, вопли и апели за всенародна съпричастност по националните телевизии и др. Мъка.
 

Не стига бедата в Разград, но и кралските пингвини ги налегнали проблеми – промените в климата им топят ледовете, съответно топят се и редиците им. Съобщението идва от САЩ, откъдето дойдоха и санкциите по „Магнитски“ значи е вярно.

 

Това бе важното.

 

Сега маловажното.

 

Пожари унищожават гори, имоти и къщи. Загиват хора, евакуират селища.

 

Службите на Борисов подслушвали стотици хора по време на миналогодишните протести и месеци след това. Обикновени граждани, политици и журналисти са били обект на слухтене и следене.

 

Две електроцентрали, свързани с Христо Ковачки, са подавали фалшиви данни за емисиите си през последните 3 години. Това установила Комисията по ревизия в парламента.

 

Задават се протести заради повишаване цените на тока.

 

Две наши момичета бият в Токио – там има лятна олимпиада.

 

Ваксинирането не върви, ваксинирането буксува.

 

През Държавната консилидационна компания изтичали стотици милиони. Не се оглеждайте, не са във вашата посока.

 

В парламента ту се карат, ту мълчат, ту дават интервюта.

 

”Politico” пише: За всеки чужденец е непонятно как това може да е възможно в една иначе европейска държава. (Отнася се за изоставени българки села, изровени пътища, потънали в бедност райони.)

 

Дреболии.

Имаме си обаче нови кандидати за министри и премиер.

 

„Хубаво е да си министър, дявол да го вземе! Власт… Чест… Слава! Министър Големанов! Най-високото стъпало, на върха, по-нагоре — небе!…” Поздрав от Ст. Л. Костов и Големанов.

 

Сигурно е тъпо, но ще рискуваме и ще попитаме: Колко са българските спортисти на Олимпиадата в Токио и колко са журналистите ни там?

 

Фрог нюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3339 |24.07.2021 Светът е Олимпиада: Акценти от участието на българските спортисти досега . 2| 3069 |23.07.2021 Калоян Паргов: Българските антифашисти се борят за по-справедлив свят и тази истина не може да бъде заличена . 30| 4688 |13.07.2021 Financial Times: Антиелитната партия на поп звезда печели българските избори . 1| 3465 |13.06.2021 Златен медал за българските гимнастички на финала на Европейското първенство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads