Реклама / Ads
2| 5664 |08.01.2008 НОВИНИ

Лъчезар Иванов, ГЕРБ: Правителството е бедствие за народа

.
От ГЕРБ смятат, че кабинетът Станишев показва своята несъстоятелност и неоперативност да се справя с проблемите още от началото на годината. Политическият образ на страната пък бил нарушен като представителство в парламента.
 

Правителството на тройната коалиция започва да се превръща в бедствие за българския народ, смята Лъчезар Иванов от ГЕРБ. По БТВ той направи хронология на проблемите в държавата, започвайки от климатични фактори, довели до наводненията в началото на годината, последвани от пожари. Тогава още правителството показало своята несъстоятелност и неоперативност да се справя с проблемите. Не била поета отговорност за проблемите на хората, които останаха с дни в домовете си, хората по хижите, домовете с деца. Лъчезар Иванов попита къде е бил министър-председателят и защо държавата пет дни не може да се справи със снега. Президентът пък твърде деликатно смъмрил премиера. Политическият образ на страната бил нарушен като представителство в парламента и не можело най-голямата политическа партия в България да бъде извън парламента.  Иванов прогнозира, че проблемите в БСП ще се задълбочат.

Frognews.bg напомня, че според днешната преса скоро може би отново ще се иска вот на недоверие към кабинета Станишев, този път именно заради несправяне със ситуацията в зимни условия. Първия за тази година вот на недоверие към кабинета Станишев организира депутатът от ОДС и лидер на партия "Ред, законност, справедливост" Яне Янев. Той разпрати предложението си до опозиционните лидери на парламентарно представените партии. В него се осъжда правителството заради бездействието му, довело до нарушаване на обществения ред и застрашило живота и здравето на хиляди български граждани. Целта на дясната партия е вотът да се внесе в деловодството на НС днес, а обсъждането му в пленарна зала да бъде на 15 този месец, когато е и първият работен ден на депутатите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5243 |27.11.2007 Малко дъжд = голямо бедствие . 3| 5007 |23.10.2007 За трети път отхвърлиха вота на недоверие към правителството . 6| 5519 |22.10.2007 Николай Николов, говорител на ЕСК: "Правителството нищо не дава" . 5| 5835 |29.09.2007 Даниел Вълчев: Правителството няма да промени позицията си преди преговорите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads