Реклама / Ads
3| 7766 |18.01.2018 НОВИНИ

Лидерът на БОЕЦ: Бойко, ти си патологичен лъжец!

.
Георги Георгиев
БОЙКО, ТИ СИ ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ! ”До три години ще превърна България в средноевропейска държава.” - Бойко Борисов, на среща със представители на Световната банка в София през 2010г. РЕЗУЛТАТ - днес България е не просто най-бедната държава в Европа, а е една тотално превзета и разядена от мафията, корупцията и мизерията страна в демографски колапс.
 

# "Белене е гьол пълен със жаби" -16.03.2010г. , "Ако не започнем да строим Белене до 15 години икономиката на България ще банкрутира" - 26.02.2011г. "НЕ, НЕ И НЕ за Белене" - преди референдума за Белене, всичко това са думи на Бойко Борисов. РЕЗУЛТАТ - над един милиард платени от Буда на Путин за Белене по арбитражното дело, без дори да се обжалва решението в съда и продължение на грабежа и престъплението Белене поне още десет години и поне още десет милиарда, които българите ще платят.

 

# "Нито лев народна пара за КТБ и истината, цялата истина за фалита на банката" - предизборно обещание на Бойко Борисов през 2014г. РЕЗУЛТАТ - едно от първите решения на кабинета Буда 2 е - два милиарда народна пара да бъдат платени за КТБ и в последствие е направено всичко възможно Истината за грабежа и фалита на банката да бъде заметена.Вчера (17.01.2017г.) ГЕРБ подкрепиха закона на Пеевски за "вторичното разграбване на КТБ" за да прикрият вовеки първичното разграбване на КТБ. РЕЗУЛТАТА - Пеевски, Борисов и Цацаров, отговорните за фалита и ограбването на КТБ са на върха на държавата , а народа плаща милиардите, които те и слугите им ограбиха.

 

# "Във всяко село - полицай" предизборно обещание на Бойко Борисов през февруари 2017г. РЕЗУЛТАТА - кьорав полицай няма по селата, но полицаите получиха още сто милиона за да крепят престъпната му власт по време на европредседателството.

# "Толкова ги мразя комунистите, те убиха дядо ми" - Бойко Борисов, член на БКП пред българите в Чигако на среща през 2009г. и още "Тодор Живков е колос , който историята ще оцени по достойнство" , и още "Готов съм да остана и при червен кабинет" - Бойко Борисов , като главен секретар на МВР. , и още "Аз мисля, че Тодор Живков е направил всичко за да се развие добре България..." Бойко Борисов в интервю за руска медия през 2008г. Явно за Борисов избиването на стотици хиляди българи без съд и присъда е добро развитие за България.

# "В парламента има хора, занимаващи се с наркотрафик" - Бойко Борисов. След подаден от БОЕЦ сигнал до ВКП , Борисов е призован за сведение и е заявил , че се бил "объркал".

# "ДО ТРИ ГОДИНИ ЩЕ СЕ ПРЕБОРЯ С КОРУПЦИЯТА" - Бойко Борисов , вчера пред евродепутатите.

НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ НА ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ?!

Отстраняване от властта, съд, затвор и конфискация на имуществото за Буда, Пеевски, Цацаров и всеки участвал в разграбването на народ и държава.

БОЕЦ водим тази битка.

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 9667 |13.01.2018 Лидерът на БОЕЦ: Бойко, не даваме нашите пари на проваленото МВР! . 7| 6437 |08.01.2018 Лидерът на БОЕЦ: Борисов, попита ли Ердоган за контрабандата от „Булгартабак”? . 8| 10429 |23.12.2017 Речта на Доган в превод на БОЕЦ: Предстои яко лапане и дебелеене . 5| 5721 |21.12.2017 Лидерът на ДСБ: Смее ли някой от „безделниците” в НС да търси отговорност от Борисов и Цацаров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads