Реклама / Ads
11| 20060 |23.11.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Лидерът на БОЕЦ: Борисов спуснал заповед неудобните ”да ги няма”

.
Георги Георгиев
”ТЕЗИ ДА ГИ НЯМА, РАЗБРАЛ СЪМ СЕ С ГЛАВНИЯ” Това са думи на Борисов в началото на септември в среща на 17-ят етаж в централата на ГЕРБ.
 

На срещата присъстват Цветанов, Паунов, Менда Стоянова, Младен Маринов - главният секретар на МВР и още трима души. Под "главния" Борисов има предвид главният прокурор Цацаров, а под "тези", списък от хора - журналисти, представители на гражданското общество и лидери на граждански сдружения. Целта е до януари 2018г. тези хора да бъдат неутрализирани. Смачкани, уволнявани, компрометирани, омаскарени, дори физически "ударени". Срещу тях да бъдат образувани дела, образувани проверки и подложени на всякакъв институционален натиск. И не само. Гласът на тези хора трябва да бъде заглушен и бруталните репресии в социалните мрежи през последните месеци показват и доказват изпълнението на заповедта на Борисов.

 

Още тогава БОЕЦ предупредихме нашите членове и колеги от други сдружения. БОЕЦ не можем да разкрием своят източник, но разполагане с доказателства, че до края на годината репресиите и натиска срещу неудобните за властта хора ще ескалират. Тотално потъпкване на свободата на словото и директна, показна агресия срещу непримиримите е демонструрана от страна на управляващата ни мафия и това ще ескалира. Страх тресе кочината и в страха си да не загубят властта, която им осигурява безнаказаност и продължаване на схемите за източване на милиарди, дебелите са способни на всичко. В списъка освен БОЕЦ са журналистите от сайта Биволъ, професор Велислав Минеков, журналисктата Люба Кулезич, Манол Глишев, адвокат Николай Хаджигенов и др.

 

За нас това означава, че сме на прав път, че дебелите ги боли от действията ни и ударите срещу нас само ни амбицират още повече. И ще водим битката си срещу управляващата ни мафия и слугите и до край. Обречени сме да победим.

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4413 |22.11.2017 Прокуратурата проверява думите на Борисов, че в НС има замесени в наркотрафик . 1| 4585 |22.11.2017 БСП иска главния прокурор да разпита Борисов за наркотрафикантите . 1| 4040 |22.11.2017 Златева: Не съм имала тайни срещи с Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads