Реклама / Ads
20| 8096 |03.06.2016 НОВИНИ

Любимият свидетел на прокуратурата срещу КТБ Лазов на аудиенция в БСП

.
Бисер Лазов (вляво) на сладка раздумка с човек от централата на БСП
Освен в прокуратурата и в големите партии имам връки и никой не може да ме пипне за нищо. Правил съм им толкова услуги - те знаят какви - затова съм спокоен за сделките, които реализирам през последните две години. Това споделил пред свои близки основният свидетел срещу КТБ Бисер Лазов.
 
В четвъртък по обед шофьорът му паркира черния Ланд Ровър пред главния вход на централата на БСП на "Позитано", където по принцип е разрешено единствено за коли на председателя и неговите заместници. Изключение се прави за високи гости и дипломати. Очевидно за БСП Лозов е специален гост със специален статут.


Черният Ланд Ровър на Лазов е паркиран току пред главния вход на "Позитано" 20.

Запознати с посещението на Лазов на "Позитано" 20 твърят, че там той обещал да не споменава в прокуратурата и съда имена на видни "червени" функционери, които са имали вземане-даване с банката. Обещал да мълчи и за парите, които някои от тях са получавали за определени решения. Доколко Лазов е в състоние да изпълни обещание е друг въпрос, смятат негови другари, припомняйки проблемите с олкохола, които той има отдавна и които в последно време се били задълбочили стремително.

През последните месеци бившият доверен човек на банкера Цветан Василев, който премина в лагера на Делян Пеевски на другия ден след удара срещу банката, реализира сделки за десетки и стотици милиони. Всички те са с активи на КТБ и бяха извършени по доста съмнителен начин, но нито прокуратурата, нито синдиците или НАП не се намесиха да осуетят пладнешкия грабеж. Дори не провериха произхода на милионите, с които Лазов се разпорежда. По този начин вложителите бяха лишени от надеждата да си върнат част от парите.

Не е редно и дори вредно партии да се ангажират със свидетели по дело от ранга на това срещу КТБ. Около фалита на банката има замесени много политически лица и интереси, което прави общуването с хора като Бисер Лазов в партийни централи неуместно, коментираха за Фрог нюз юристи.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5342 |02.06.2016 Евроексперти ще проверяват прокуратурата, но в края на месеца . 1| 4046 |28.05.2016 Прокуратурата: Загиналият работник в ”Арсенал” поел осколките в тялото си . 1| 4297 |25.05.2016 Ценко Чоков не е палил коли, твърди прокуратурата . 1| 4332 |19.05.2016 Прокуратурата погна продавачите на матури

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads