Реклама / Ads
0| 5138 |28.04.2022 НОВИНИ

Любомир Аламанов: За 50 ст. по-евтин бензин ли станахме чудовища?

.
Любомир Аламанов Източник: БГНЕС
Защо приемате чудовищни политици да ви говорят чудовищни неща? За 50 ст. по-евтин бензин ли станахме чудовища? Това пита от профила си във Фейсбук комуникационният експерт Любомир Аламанов и обобщава:
 

„- Ако видите или чуете някой да изнасилва жертва, запазете спокойствие и неутралитет. Няма смисъл да се намесвате, нито да звъните на полицията, нито да правите каквото и да е, ще утежните положението на изнасилваната жертва. Нека да си я доизнасилят, те само това ще направят, след това всичко ще приключи и ще има мир и спокойствие. А и най-вероятно жертвата сама е предизвикала агресията, все пак не може да си ходи спокойно където и както си иска.

 

- Ако видите или чуете някой да пребива жертва, запазете спокойствие и неутралитет. Няма смисъл да се намесвате, нито да звъните на полицията, нито да правите каквото и да е, ще утежните положението на пребиваната жертва. Нека да си я допребият, те само това ще направят, след това всичко ще приключи и ще има мир и спокойствие. А и най-вероятно жертвата сама е предизвикала агресията, все пак не може да си ходи спокойно където и както си иска.

 

- Ако видите или чуете някой да убива жертва, запазете спокойствие и неутралитет. Няма смисъл да се намесвате, нито да звъните на полицията, нито да правите каквото и да е, ще утежните положението на убиваната жертва. Нека да си я доубият, те само това ще направят, след това всичко ще приключи и ще има мир и спокойствие. А и най-вероятно жертвата сама е предизвикала агресията, все пак не може да си ходи спокойно където и както си иска.

 

Струва ви се чудовищно всичко това? Да, прави сте, чудовищно е.

 

А ако някой вас ви изнасилва, пребива, убива, искате ли всички да запазят спокойствие и неутралитет? Искате ли всички да не се намесват, нито да звънят в полицията, нито да правят каквото и да е, защото щели да утежнят положението ви? Искате ли всички да изчакат да ви доизнасилят, допребият, доубият, с идеята, че след това всичко ще приключи и ще има мир и спокойствие? Искате ли всички да си мислят, че най-вероятно сами сте предизвикали агресията, само с наглостта си да искате свободен живот?

 

Чудовищно ли ви се струва? Да, прави сте, чудовищно е.

 

Но защо тогава приемате чудовищни политици да ви говорят чудовищни неща?

 

За 50 ст. по-евтин бензин ли станахме чудовища?“.

 

Любомир Аламанов, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3894 |26.04.2022 Експерт: Колкото по-бързо затворим въглищните електроцентрали, толкова по-евтин ток ще има у нас . 0| 3955 |26.04.2022 Любомир Аламанов към псевдопатриотите: Защо путинистите искат да живеят на Запад, а не в Нвосибирск?! . 0| 7180 |23.04.2022 Велизар Шаламанов: Цялото ни въоръжение от времето на Варшавския договор да дадем на Киев . 0| 42593 |21.04.2022 Аламанов: България е голяма държава и няма да я оставим на малки хора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads