Реклама / Ads
6| 3683 |10.05.2021 НОВИНИ

Любомир Аламанов: Фалшив балон е, че ако го няма най-подготвеният, земята ще спре да се върти

.
Любомир Аламанов
Беше забавно и отново накара хората да следят какво се случва в НС. Радвам се, че новите опозиционни партии не се хванаха на въдицата на старите партии. Видя се, че тях не ги интересува нищо. Това каза политическият анализатор Любомир Аламанов по 7/8 ТВ.
 

БСП загубиха време толкова, колкото и ГЕРБ на този кратък парламент. Може би трябва да започнете да говорите пред другите медии. Оставихте място на ГЕРБ те да присъстват в медиите.

 

Така се влияе на хора, които не четат в интернет. Част от хората не са свикнали да поемат активна отговорност към своя живот. За нормалните институции и страни няма значение кой ще е премиер. Фалшив балон е, че ако го няма най-подготвеният, земята ще спре да се върти. Учудвам се как човек може да говори за два дни противоположни неща без грам свян и срам. Всичко е просто фейк. Това тръна от лятото за идея на нова конституция. Лукашенко и Ердоган по същото време  започнаха също да правят нова конституция. Това е хвърляне на прах в очите на хората. Лъжа след лъжа, ние живеем в някаква лудница.

 

Някои медии се опитват да зададат по-остри въпроси, след което следва логорея като форма на насилие. Онзи ден в парламента някой говори неща, а зад него строят 30 депутата, които му крещят. Представете си дали такова нещо може да се случи в сенатска комисия. Това е поведение на насилник. Насилниците са страхливи. Затова човек трябва да се изправи срещу тях. Едно е статия в жълта медия. Това е официално изслушване пред парламентарна комисия. От ГЕРБ бяха много уплашени. Другият каза много повече. Ако от ГЕРБ не бяха направили тази истерия, нямаше да има такова учудване в хората.

 

Кампанията на ГЕРБ беше много стабилна като кампания. Имаха таргет от 1 млн. човека. Не усетиха хората, които са недоволни. Заложиха на това на кого дават и плащат. Сега, ако не раздават, ще излезе, че са злоупотребили при предишната кампания. Може би служебният кабинет ще може да види кое и как.

 

Приели са закон за възможност да харчене на излишъци без санкция на парламента. Ние сме парламентарна република. Явно трябва де се сложи в правилника наказания при неявяване на чиновник или министър в НС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5220 |10.05.2021 Аламанов: В опит да се оправдаят, на финала ГЕРБ си признаха . 8| 3242 |07.05.2021 Корнелия Нинова: Фалшива новина е, че БСП е дала министри за служебен кабинет . 4| 3088 |30.04.2021 Първи почивен ден: Фалшиви PCR-и, опашки на ”Кулата” и интензивен трафик по ”Тракия” . 12| 3587 |28.04.2021 Любомир Аламанов: Трябва да се променят десетината набедени за анализатори, шестващи от години по медийни студиа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads