Реклама / Ads
3| 8348 |27.01.2023 НОВИНИ

Любомир Аламанов: Истерията на ГЕРБ-СДС ги превръща в малки нерончета, радващи се на горящия Рим

.
Любомир Аламанов
ПР експетът Любомир Аламанов посочи в своя профил в социалната мрежа Фейсбук, че истеричната радост на ГЕРБ-СДС от вчера и от днес, че ПП и ДБ са сбъркали процедурно и се е провалило приемането на съдебната реформа, както и законите срещу домашно насилие. Аламанов посочва, че поведението на ГЕРБ-СДС освен инфантилно, граничи с пародия, в която ГЕРБ-СДС са като малки ”нерончета, които се радват на горящ Рим.”
 

ПР експертът Любомир Аламанов посочи, че понякога ПП и ДБ бъркат, защото никой не е безгрешен. Освен това ПП и ДБ не са така обръгнали в използването на правила и процедурни хватки за разлика от партиите на статуквото.Важното е, че ПП и ДБ

се опитват и искат да свършат полезна работа: "А герберите пируват върху грешките им. Сякаш няма нищо по-важно. Доволно се подиграват на грешките, вместо да свършат малко смислена работа в това отиващо си Народно събрание. Явно им е по-важно да покажат как ПП и ДБ бъркат, а не да приемат законите срещу домашното насилие. Не им е важно да спасят жертвите. Срамно поведение."


Аламанов заявява: "Представяте ли си ПП и ДБ да се бяха подвели и да направят правителство с ГЕРБ? Тогава щяхме да слушаме по три истерични пресконференции на час с оправдания и сочене на чужди грешки, а иначе да сме свидетели на гласуване на Хартиената коалиция за каквото си искат. И така с месеци или години... Ад.
Наглост и лицемерие, крадат още години от живота ни. Не им стигат 15 години, ненаситниците..."


Любомир Аламанов е категоричен: "Само това се запитайте: Кое е по-важно? Да посочиш грешка на другия или да приемеш закон, който ще спаси животи? Кое е по-важно? Идват избори. Мислете. Гласувайте за работещи, макар и понякога бъркащи партии. А не за истерични деструктивни хора, които искат да крадат още от годините ни."




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3246 |25.01.2023 Аламанов: Ниската избирателна активност не е функция на машините, а на отвращението от политическите сили . 3| 3294 |24.01.2023 Аламанов: Единствено твърдите ядра с желание да гласуват, държавата е в застой . 8| 3515 |23.01.2023 Велизар Шаламанов: Трябва да даваме на Украйна оръжие от времето на Варшавския договор . 7| 7850 |20.01.2023 Любомир Аламанов: Какво чакаме?! Една корумпирана шайка е узурпирала държавата и краде всичко

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads