Реклама / Ads
1| 2981 |03.12.2021 НОВИНИ

Каримански, ИТН: Да впрегнем цялата си мощ и да предложим истинска промяна

.
Съществуват три основни принципа, според които човешкият живот процъфтява. Първият се основава на това, че повечето хора са естествено различни и разнообразни. Ние трябва да намираме пътя един към друг и да се радваме на различията и богатството, които носят душите и интелекта ни. Точно в тази зала, наречена от Захари Стоянов „свещена“, в която се гласуват законите с мисъл за бъдещето на нашето Отечество, бих искал да покажем сговор, пристойно поведение и трудолюбие, подобаващи на високия морал и почтеност на народния представител.
 

Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от „Има такъв народ“ Любомир Каримански.  

 

„Вторият принцип, който движи процъфтяването на човешкия живот, е любознателността. През виковете просветителите и будителите по нашите земи са успели да отредят достойно място на българската нация сред световното образование и култура. Необходимостта от възраждане и обновление е повече от жадувана. В същото време е добре да сме наясно, че те могат да се случат, насърчавайки просветлението и знанието. Съчетанието на знание и морални ценности могат да достигнат така желания от нас стремеж към минимизиране на корупцията и вдигане на нови порядки, носещи истинската свобода на хората в България. Управлението на знанията като подход към управлението на държавата вече не е нова концепция. То е най-вече основен източник за необходимите трансформационни процеси в обществото и икономиката на входа и изхода, така че да се постигне напредък в стремежа ни към хармония между човек, природа и иновации“, добави той.

 

„Третият принцип е свързан с развитието на творческото начало у всеки един у нас. Нека впрегнем цялата си креативност и цялата си мощ, за да предложим на обществото истинска и осезаема промяна, свързана с високи нравствени критерии и стандарти, независимо от политическата окраска“, отбеляза Каримански.

 

„Ако искаме иновации и промяна, трябва да сме денонощно будни“, добави народният представител. Той призова всичките си голеги в НС да загърбят егото си и да преглътнат гордостта си в името на народа.

 

Любомир Каримански увери, че от „Има такъв народ“ ще положат всички усилия за съставяне на правителство.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 2879 |25.11.2021 44 загубени живота по-късно: Прокуратурата реши да провери пътната маркировка в цялата страна . 6| 3266 |18.11.2021 Структури на БСП от цялата страна заявиха подкрепа за Румен Радев . 18| 8109 |13.11.2021 Жандармерията влезе в ромския кв. „Факултета“, полицаи прикривали сигнали за купуване на гласове. МВР действа в цялата страна . 0| 3200 |12.11.2021 МОН: Осигурени са тестове за малките ученици в цялата страна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads