Реклама / Ads
0| 5173 |05.01.2018 НОВИНИ

Людмил Рангелов: Издирваният за убийствата в Нови Искър вероятно е много далече

.
Людмил Рангелов
Ако издирваният Росен Ангелов е извършителят на убийствата в Нови Искър, и е решил да се крие, вероятно е много далече. Той е опасен за цялото население, защото няма какво да губи, и всеки, който му се препречи, може да бъде потенциална жертва.
 

Това коментира  по bTV бившият следовател и един от най-известните адвокати у нас Людмил Рангелов. Той определи престъплението като „безпощадно“, а поведението на убиеца, като поведение на „социопат и психопат“. „Наистина е много опасен, този човек трябва да бъде намерен час по-бързо и да бъде неутрализиран“, посочи гостът.

 

Той обаче каза още и че е възможно издирваният изобщо да не е в района, в който го търсят, тъй като има предимство от два дни, а освен това и се твърди, че е добър планинар. С оглед на известните ни факти, е житейски правдоподобно и логично извършителят да е Ангелов, посочи гостът. Това не означава непременно, че той го е извършил, добави той.

 

Според него е възможно и извършителят да е само един и той самият поддържа тази версия. Възможно е, защото очевидно е имало някакъв конфликт, но жертвите не са очаквали да се стигне до такова изостряне, изтъкна Рангелов.

 

По думите му мотивът е „личен, емоционален и ако наистина се окаже, че това е извършителят, той вероятно е свързан с негови отношения с убитата жена Кети Кюхова“. Престъплението е „изцяло продиктувано от емоционални подбуди – страст, гняв, ревност – смята Рангелов. За това говори обстоятелството, че има толкова много жертви. В най-лошия случай този човек има конфликт с Кети и Неделчо, останалите са невинни, (убил ги е) за да заличи свидетелите. А е възможно и да получи пълно удовлетворение, че до корен е изчистил всички близки хора на Кети Кюхова“.

 

Рангелов смята, че убиецът е допуснал грешки. Не изглежда всичко да е прецизно премислено, посочи той. Грешките може да се състоят в това някъде в помещенията или автомобила да има негови отпечатъци, дори следи от кръв или друг материал, който може да бъде използван за ДНК анализ.

Оръжието на престъплението, по данните на разследващите, е малокалибрено. Вероятно е незаконно притежавано и просто до такова е успял да стигне. По законов път човек рядко избира такова оръжие, отделно Ангелов е осъждан и едва ли е получил разрешение за оръжие, коментира Рангелов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5859 |06.07.2017 Бойко Рангелов: Цяла година ще има земетресения в Македония . 1| 4538 |15.05.2017 Издирваният 10 дни Ивелин се изгубил в гората . 14| 8233 |19.03.2017 Людмил Георгиев: Пеевски е олигарх, а Борисов не е ли?! . 2| 4113 |15.12.2016 Издирваният планинар нарочно чакал тежки условия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads