Реклама / Ads
19| 4853 |17.11.2021 НОВИНИ

Мая Манолова: Ще оставим ли Турция да реши кой ще е български президент? Или ще подкрепим достойния Радев

.
Мая Манолова
Имаше откровена намеса на турската държава в изборите. В медиите има откровени призиви към българските изселници да се гласува за определен кандидат. Имаме всички причини да се притесняваме, че и сега ще има сериозен организиран вот за Герджиков – кандидат на ГЕРБ. Това каза по БТВ Мая Манолова от „Изправи се. Бг“.
 

Турската държава се опитва да се меси. Ще оставим ли Турция да реши избора на български държавен глава. Или ще излезем всички и ще подкрепим достойния Румен Радев?!

 

Предвид поведението на ДПС към Румен Радев, е ясно за кого ще гласува Движението. При всички случаи няма да е за Радев. ДПС е най-дисциплинираната партия, нямам причини да мисля, че ще дадат указания да се гласува за Радев.  Те са готови да подкрепят кандидатът на Борисов.

 

Ние загубихме тези избори, но нямаме намерение да обвиняваме Радев и служебното правителство.  В неделя трябва да изберем достойния и почтен президент.  Този, който застана до нас на площадите. Очевидно е, че надеждите на българите, че ще има правителство на промяната, бяха насочени към „Продължаваме промяната“. Нека да има правителство и реформи. В неделя не се успокоявайте. Нищо не е предрешено. Нека в неделя да гласуваме, защото отборът на Герджиков се строява.

 

Притеснена съм от начина, по който се проведоха изборите в южната ни съседка Турция. В секциите са гласували повече хора, отколкото технологично това е възможно. Повече от 600 няма как да гласуват, а там са гласували 1000. Изпратихме сигнал до ЦИК, да се изпрати указания към СИК. Изборни книжа не се внасят и изнасят от изборните секции. В Турция са внасяла и изнасяли декларации. Призовавам членовете на СИК и представителите на държавата ни да следят за това изискване.

 

Аз работа не си търся, имам адвокатска кантора. Няма как да не се радвам, че Борисов за втори път загуби избори. И ние ще натискаме промените да се случат. В неделя не трябва да оставим в президентството да влезе човека на Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 12822 |17.11.2021 Протест заради намесата на Турция в изборите в нощта на дебата между Радев и Герджиков . 8| 3215 |17.11.2021 ”Възраждане” ще настоява за касиране на вота в Турция . 4| 2903 |14.11.2021 Мая Манолова: ”Продължаваме промяната” са субектът на промяната за гражданите . 0| 2910 |14.11.2021 57 хиляди са гласували в Турция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads